Lirik lagu Inul Daratista Cucak Rowo
Kucoba-coba Melempar Manggis
Manggis Kulempar, Mangga Kudapat
Kucoba-coba Melamar Gadis
Gadis Kulamar Janda Kudapat

Saiki Jamane, Jaman Edan (ye Ye Ye Ye?)
Wong Tuwo Rabi Perawan
Perawane Yen Bengi Nangis Wae
Amargo Wedi Karo Manuke

Jamane, Jamane Zaman Edan
Wong Tuwo Rabi Perawan
Prawane Nek Bengi Nangis Wae
Amergo Wedi Karo Manuke

Iki Piye? Iki Piye? Iki Piye? (ye Ye Ye Ye?)
Wong Tuwo Rabi Perawan
Perawane Yen Bengi Nangis Wae
Amergo Wedi Karo Manuke

Manuke, Manuke Cucakrowo
Cucak Rowo Dowo Buntute
Buntute Sing Akeh Wulune
Yen Digoyang, Serr? Serr?
Aduh Enake?

Yen Digoyang, Serr? Serr?
Aduh Penake?

Yen Digoyang, Serr? Serr?
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Cucak Rowo Inul Daratista, lirik lagu Inul Daratista Cucak Rowo, lirik Cucak Rowo Inul Daratista, lirik Inul Daratista Cucak Rowo, Kumpulan lirik lagu Inul Daratista terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Inul Daratista terlengkap
  Inul Daratista   Writed by Admin  55x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram