Lirik lagu Krishna Sagara Bulu Ajojing
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing

Hideung gomplok na sirah
Buuk ngarana
Sarua Hideung ngajedig
Halis ngaran na
Tah ieu bulu keneh.
cpan godeg katelah na
Tapi rajeun sok aneh
Pindah tempat beda ngaran

Hideung gomplok na sirah
Buuk ngarana
Sarua Hideung ngajedig
Halis ngaran na
Tah ieu bulu keneh.
cpan godeg katelah na
Tapi rajeun sok aneh
Pindah tempat beda ngaran

Luhureun biwir
Kumis ngarana
Dina gado
Eta mah janggot ngarana
Lamun pindah ka tengah
Disebut na bulu dada
Lamun pindah kahandap

Luhureun biwir
Kumis ngarana
Dina gado
Eta mah janggot ngarana
Lamun pindah ka tengah
Disebut na bulu dada
Lamun pindah kahandap
Eta mah bulu cjojing

cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing

cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing

Hideung gomplok na sirah
Buuk ngarana
Sarua Hideung ngajedig
Halis ngaran na
Tah ieu bulu keneh.
cpan godeg katelah na
Tapi rajeun sok aneh
Pindah tempat beda ngaran

Hideung gomplok na sirah
Buuk ngarana
Sarua Hideung ngajedig
Halis ngaran na
Tah ieu bulu keneh.
cpan godeg katelah na
Tapi rajeun sok aneh
Pindah tempat beda ngaran

Luhureun biwir
Kumis ngarana
Dina gado
Eta mah janggot ngarana
Lamun pindah ka tengah
Disebut na bulu dada
Lamun pindah kahandap

Luhureun biwir
Kumis ngarana
Dina gado
Eta mah janggot ngarana
Lamun pindah ka tengah
Disebut na bulu dada
Lamun pindah kahandap
Eta mah bulu cjojing

cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
cjojing alah alah ajojing
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Bulu Ajojing Krishna Sagara, lirik lagu Krishna Sagara Bulu Ajojing, lirik Bulu Ajojing Krishna Sagara, lirik Krishna Sagara Bulu Ajojing, Kumpulan lirik lagu Krishna Sagara terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Krishna Sagara terlengkap, Download Lirik Lagu Bulu Ajojing Krishna Sagara, Chord dan Lirik Lagu Bulu Ajojing Krishna Sagara, Terjemahan Lirik Lagu Bulu Ajojing Krishna Sagara,Krishna Sagara - Lirik Lagu Bulu Ajojing, Profil Krishna Sagara dan Lagu Bulu Ajojing, Genre - Lirik Lagu Bulu Ajojing Krishna SagaraBulu Ajojing
  Krishna Sagara   Writed by Admin  83x     Sunday, 16-06-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram