Lirik lagu Evie Tamala Bulan Sapotong
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Asa Garariung Ngadangu Jangjina
Anu Araramis Tina Lambeyna
Asa Bararosen Ngahampura Manehna
Nu Resep Ngaulang Kasalahan

Dimana Aya Endahna Dimana Aya Deudeuhna
Lamun Raheutna Hate Taya Lirenna


Bulan Sapotong Kiatkeun Abdi Kiatkeun
Buleudkeun Hate Nu Pasti Maneuh
Bulan Sapotong Datangkeun Atuh Datangkeun
Gaganti Cinta Anu Langkung Sagalana

Kembang Cinta Nu Layu
Teu Ngarep Sirungan Deui
Inggis Kapahu Raga Kabawa Angin
Tali Cinta Nu Putus
Teu Ngarep Rek Nyambung Deui
Hate Tos Cape Ngabarengan

Dina Hate Abdi Meni Eusi Kumanehna
Kabawa Palid Ku Cipanon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Bulan Sapotong Evie Tamala, lirik lagu Evie Tamala Bulan Sapotong, lirik Bulan Sapotong Evie Tamala, lirik Evie Tamala Bulan Sapotong, Kumpulan lirik lagu Evie Tamala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Evie Tamala terlengkap
  Evie Tamala   Writed by Admin  442x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu