Lirik lagu Ndx A.k.a Ati Dudu Kos Kosan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Ra Nyongko Bakal Ngene Akhire
Tresnoku Nelongso Sendu Dadine
Ra Kepikiran Dadi Remuk Atiku
Mingset Loro Neng Dodoku

Nangis Batinku Trenyuh Atiku
Kelingan Loromu Neng Aku

Wes Cukup Ngapusi Aku
Wes Cukup Ngelarani Aku
Iki Ati Koyo Cor-coran
Pura-pura Kudu Bertahan

Aku Ra Kroso Netes Eluhku
Aku Ra Ngiro Kandas Tresnoku
Rumangsamu Iki Kos-kosoan
Teko Lungo Atiku Nggo Dolanan

Kobong Isi Ati Sak Bejate Janji
Loro Sing Tak Rasakke Tresno Disepeleke
Atiku Wes Kejeron Ngelalekke Alon-alon
Nanging Ora Iso Mergo Kebacut Tresno

Atiki Iki Nangis, Netese Koyo Grimis
Isine Roso Sayang Saiki Uwes Ilang
Aduh Dek Atiku Kelaran

Nangis Batinku Trenyuh Atiku
Kelingan Loromu Neng Aku

Wes Cukup Ngapusi Aku
Wes Cukup Ngelarani Aku
Iki Ati Koyo Cor-coran
Pura-pura Kudu Bertahan

Aku Ra Kroso Netes Eluhku
Aku Ra Ngiro Kandas Tresnoku
Rumangsamu Iki Kos-kosoan
Teko Lungo Atiku Nggo Dolanan

Wes Cukup Ngapusi Aku
Wes Cukup Ngelarani Aku
Iki Ati Koyo Cor-coran
Pura-pura Kudu Bertahan

Aku Ra Kroso Netes Eluhku
Aku Ra Ngiro Kandas Tresnoku
Rumangsamu Iki Kos-kosoan
Teko Lungo Atiku Nggo Dolanan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ati Dudu Kos Kosan Ndx A.k.a, lirik lagu Ndx A.k.a Ati Dudu Kos Kosan, lirik Ati Dudu Kos Kosan Ndx A.k.a, lirik Ndx A.k.a Ati Dudu Kos Kosan, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a terlengkap, Download Lirik Lagu Ati Dudu Kos Kosan Ndx A.k.a, Chord dan Lirik Lagu Ati Dudu Kos Kosan Ndx A.k.a, Terjemahan Lirik Lagu Ati Dudu Kos Kosan Ndx A.k.a,Ndx A.k.a - Lirik Lagu Ati Dudu Kos Kosan, Profil Ndx A.k.a dan Lagu Ati Dudu Kos Kosan, Genre - Lirik Lagu Ati Dudu Kos Kosan Ndx A.k.aAti Dudu Kos Kosan
  Ndx A.k.a   Writed by Admin  766x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram