Lirik lagu Yoyo Suwaryo Aja Rewel
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wong Demen
Pancen Bli Kurang Pengalem
Wong Sengit
Pancen Bli Kurang Penganggit
Ayune
Ayune Karena Cinta
Gantenge
Gantenge Atine Nrima

Bagen Jare Batur-batur Iku Ala
Tapi Kula Wong Lagi Suka Lan Nrima
Wong Sejen Melu Kerugian Apa
Enak Blenak
Kader Gan Kita Sing Nyangga

Aja Rewel.. Aja Ngomong
Ning Urusane Uwong
Badan Dewek Durung Tentu
Ning Persoalane Batur Melu-melu
(2x)

Sebab Cinta Ora Katon Ning Mata
Wong Loro Sing Bisa Ngerasakena
Bagen Mangan Karo Sega Lan Uyah
Wong Demen Umpama Urip Ning Sorga

Aja Rewel.. Aja Ngomong
Ning Urusane Uwong
Badan Dewek Durung Tentu
Ning Persoalane Batur Melu-melu
(2x)

Sebab Cinta Ora Katon Ning Mata
Wong Loro Sing Bisa Ngerasakena
Bagen Mangan Karo Sega Lan Uyah
Wong Demen Umpama Urip Ning Sorga
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Aja Rewel Yoyo Suwaryo, lirik lagu Yoyo Suwaryo Aja Rewel, lirik Aja Rewel Yoyo Suwaryo, lirik Yoyo Suwaryo Aja Rewel, Kumpulan lirik lagu Yoyo Suwaryo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yoyo Suwaryo terlengkap, Download Lirik Lagu Aja Rewel Yoyo Suwaryo, Chord dan Lirik Lagu Aja Rewel Yoyo Suwaryo, Terjemahan Lirik Lagu Aja Rewel Yoyo Suwaryo,Yoyo Suwaryo Dangdut - Lirik Lagu Aja Rewel, Profil Yoyo Suwaryo dan Lagu Aja Rewel, Genre Dangdut - Lirik Lagu Aja Rewel Yoyo SuwaryoAja Rewel
  Yoyo Suwaryo   Writed by Admin  1241x     Thursday, 05-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram