Lirik lagu Fia Dewi Sekartaji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
[bowo]
“Dewi Sekartaji,
Galuh Condro Kirono
Winengkuh Satriyo Bagus,
Panji Asmoro Bangun,
Putro Ing Jenggolo”

DEWI SEKARTAJI,
DADI KEMBANGE PUTRI KEDIRI
DASAR SULISTYO ING WARNO,
UGO KINASIH, GALUH CONDRO KIRONO

DEWI SEKARTAJI,
LELEWANE TANSAH AMRANANI
SETUHU SETYO ING GARWO,
NADYAN KACOBA, AKEH ING RUBEDO

WIS MADEP MANTEP, ING KALBU
ANGGONDHELI TRESNO KANG SETUHU
WINENGKUH STRIO UTOMO
PANJI ASMORO BANGUN, PUTRO ING JENGGOLO

NYOTO SEJARAHE,
NGAMBAR ARUM TUMEKO SEPRENE
NALIKANE DUH ING UNI,
PINDO MUSTIKO, DEWI SEKARTAJI

Reff :
DEWI SEKARTAJI,
DADI KEMBANGE PUTRI KEDIRI
DASAR SULISTYO ING WARNO,
UGO KINASIH, GALUH CONDRO KIRONO

DEWI SEKARTAJI,
LELEWANE TANSAH AMRANANI
SETUHU SETYO ING GARWO,
NADYAN KACOBA, AKEH ING RUBEDO

WIS MADEP MANTEP, ING KALBU
ANGGONDHELI TRESNO KANG SETUHU
WINENGKUH STRIO UTOMO
PANJI ASMORO BANGUN, PUTRO ING JENGGOLO

NYOTO SEJARAHE,
NGAMBAR ARUM TUMEKO SEPRENE
NALIKANE DUH ING UNI,
PINDO MUSTIKO, DEWI SEKARTAJI
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Dewi Sekartaji Fia, lirik lagu Fia Dewi Sekartaji, lirik Dewi Sekartaji Fia, lirik Fia Dewi Sekartaji, Kumpulan lirik lagu Fia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Fia terlengkap
  Fia   Writed by Admin  621x     Friday, 04-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram