Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ting Anting Mbang Cempaka Tanda Mata Saka Seliramu Ting Anting Tandha Tresna Lahir Batin Sineksen Lintange Luku Ling Eling Dhek Semana Rembulane Ketutupan Mega Gawe Kekesing Ati Nganti-anti Tekane Si Jantung Hati Anti.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Kepranan Jroning Atiku Nalikane Pisanan Ketemu Dasar Prio Kang Sembodo(wanito Sulistyo) Wicaksono Lan Lego Ing Karya Kepranan Solah Bawamu Nyoto Lantip Wasising Wicoro Wirogo Sarto Wiroko Nyoto Ndiko Prio Kang Sembodo(k.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ngagemo Ali-aliku Pamprihe Ojo Lali Marang Aku Nadyan Kulo Mboten Melu, Mbesuke Ngelingono Lelabetku Lamun Embane Saloko, Emane Mung Tansah Ndamel Cuwo Niki Embane Kencono Pamrihe Tansah Manggiho Raharjo Yen Nganti Il.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ora Koyo Dek Semono Katresnanmu Pancen Nyoto Anane Mung Tansah Ngalembono Ora Nate Gawe Gelo Mulo Aku Yo Nimbangi Tuhu Tresno Sarto Bekti Tresnaku Ora Mung Ono Lati Nanging Saterusing Ati Opo Boyo Darurane Saiki M.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Putri Solo, Ayune Keporo Nyoto Pancen Pinter Alelewo Dasar Putrid Solo Nganggo Selendang Pelangi Sumampir Ono Pundaki Cunduke Kembang Melati Dadi Lan Pantese Melakune Koyo Macan Luwe Sandal Jepit Penganggone Kiyet-.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Ning Pinggiring Bengawan Tansah Setyo Ngenteni Sliramu Eling-eling Jamane Semono Wis Ndungkap Pitung Ketigo Ning Pinggiring Bengawan Saben-saben Mung Tansah Kelingan Wus Prasetyo Ing Janji Kang Suci Ing Lahir Terusin.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Aku Kang Setya Satuhu, Wit Biyen Nganti Saiki Bebasane…. Peteng Kapapak Obor Sumunar Andika Pangayomanku, Lahir Batin Ku Wis Nyata Mung Sajake… Andika Semune Kurang Rena Tandha Yekti, Paseksene Rikalane Ngangkat Aw.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Blitar Kutha Cilik Sing Kawentar Edi Peni Gunung Kelud Sing Ngayomi Blitar Jaman Jepang Nate Gempar Peta Brontak Sing Dipimpin Supriyadi Blitar Nyimpen Awune Sang Nata Majapahit Eneng Candhi Penataran Blitar Nyimpen Lay.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Neng Stasiun Balapan Kutha Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Nalika Ngeterke Lungamu Neng Stasiun Balapan Rasane Kaya Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Krasa Netes Eluh Neng Pipiku Dhaa… Dhadha Sayang Dha… Sl.. Read »
  Langgam & Campursari   Writed by Admin
Sewu Kutha Uwis Tak Liwati Sewu Ati Tak Takoni Nanging Kabeh Padha Ra Ngerteni Lungamu Neng Ngendi Pirang Tahun Anggonku Nggoleki Seprene Durung Bisa Nemoni Wis Tak Coba Nglalekake Jenengmu Saka Atiku Satenane Aku O.. Read »