Lirik lagu Lala Atila Wewayangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wewayangan kang ngreridu
Ra ilang soko pikiranku
Wes tak lali lali
Nyatane ora biso lali

Tansah kelingan esemu
Tan uwal soko ing pandulu
Endah pasuryanmu
Sliramu jejantung atiku

Kangmas pepujanku
Ojo mlayu soko pengarepku
Dadyo tombo tresno
Manjing ono telenging kalbuku

Wewayangan kang ngreridu
Ra ilang soko pikiranku
Wes tak lali lali
Nyatane ora biso lali

Tansah kelingan esemu
Tan uwal soko ing pandulu
Endah pasuryanmu
Sliramu jejantung atiku

Kangmas pepujanku
Ojo mlayu soko pengarepku
Dadyo tombo tresno
Manjing ono telenging kalbuku

Kangmas pepujanku
Ojo mlayu soko pengarepku
Dadyo tombo tresno
Manjing ono telenging kalbuku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Wewayangan Lala Atila, lirik lagu Lala Atila Wewayangan, lirik Wewayangan Lala Atila, lirik Lala Atila Wewayangan, Kumpulan lirik lagu Lala Atila terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Lala Atila terlengkap, Download Lirik Lagu Wewayangan Lala Atila, Chord dan Lirik Lagu Wewayangan Lala Atila, Terjemahan Lirik Lagu Wewayangan Lala Atila,Lala Atila Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Wewayangan, Profil Lala Atila dan Lagu Wewayangan, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Wewayangan Lala AtilaWewayangan
  Lala Atila   Writed by Admin  598x     Tuesday, 21-11-2023
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Wewayangan Lala Atila,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram