Lirik lagu Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita Wes Oleh Gantine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tiada Pelukan
Kasih Sayang
Dari Dirimu
Aku Kau Tinggalkan
Tak Kunjung Padam
Cintamu Hilang
Sejak Ini Kini Tak Ada Kabarmu

Sabar-sabar Ning Ati
Wes Loro Batin Iki
Kowe Blenjani Janji
Loro Ra Mari-mari
Mugi Gusti Maringi
Aku Oleh Pengganti
Sing Apik Lan Gemati
Ra Koyo Kowe Kui,

Seminggu Kowe Ilang
Minggat Tanpo Alesan
Aku Wes Kadung Edan
Mlaku Karo Sampean
Wes Cukup Tresno Iki
Ra Bakal Tak Baleni
Cidro-cidro Ning Ati
Mugo Aku Oleh Ganti

Kang Mas Opo Lali
Karo Aku Ra Kelingan ..
Aku Tansah Ngenteni Tekamu ..
Opo Kurang Ayu
Opo Aku Kurang Sexy
Lilakno Tresnamu Mbangun
Tresno Kang Suci Ugo Sayekti .

Dek.. Pangapurane Aku ..
Uwes Lali Marang Sliramuu..
Yen Koe Pancen Tansah Nunggu Tekaku
Koe Paling Sing Ngerti Atiku..

Tiada Yg Salah ..
Biarlah Sudahh ..
Lupakan Saja Cinta Palsunya ..

Kita Awali ..
Hari Ini ..
Lembaran Baru
Kita Jalani

Pangucap Maturnuwunku Kanggo Sliramu
Sing Tansah Setio Nunggu Olehing Tresnaku
Rabakal Tak Larani Tresnamu Tulus Kang Suci
Yo Mung Kowe Sing Tansah Gawe Bungahing Ati...

Pancen Kowe Sing Dadi Pangobating Loroku
Wes Raono Masalaluku Neng Pikiranku
Kabeh Tak Lalekno Mergo Wes Oleh Gantine
Sing Luweh Tresno Aku Lan Jembar Atine

Kang Mas Aku Tresno Marang Sliramu
Ojo Nganti Koe Nglarani Atiku

Dek Aku Wes Mantep Kalih Sampean
Nompo Tresno Mu Dudu Mergo Pelampiasan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wes Oleh Gantine Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita, lirik lagu Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita Wes Oleh Gantine, lirik Wes Oleh Gantine Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita, lirik Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita Wes Oleh Gantine, Kumpulan lirik lagu Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita terlengkap
  Pendhoza Feat Acw Star, Ayu Thalita   Writed by Admin  394x     Tuesday, 07-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram