Lirik lagu Linda Ayu Wes Lali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Ora Eling
Opo Uwis Lali
Janjimu Karo Awakku
Cinta Sampek Mati

Ra Bakal Ninggalno
Tetep Njogo Ati
Sing Orang Arep Ngeliyo
Cintamu Nang Awakku

Opo Ora Eling
Opo Pancen Nglelali
Janji Sehidup Semati
Bareng Dilakoni
Ra Bakal Ninggalno
Ora Arep Nyidro
Sing Ora Arep Ngeliyo
Cintamu Nang Awakku

Saiki Bedo Sing Tak Rasakno
Awakmu Wis Gelem Ngeliyo
Janjimu Opo Wis Mbok Lalekno
Janjimu Tresno Seneng Siji Mung Karo Aku

Aku Lilo
Senajan Awakmu Malah Milih Wong Liyo
Aku Trimo
Masiyo Awakmu Bakal Adoh Nang Moto

Ning Awakmu Tetep Urip Neng Atiku
Masiyo Loro Ati Sing Tak Tompo
Sesek Ati Tak Roso

Aku Lilo
Senajan Awakmu Malah Milih Wong Liyo
Aku Trimo
Masiyo Awakmu Bakal Adoh Nang Moto

Aku Lilo
Senajan Awakmu Malah Milih Wong Liyo
Aku Trimo
Masiyo Awakmu Bakal Adoh Nang Moto

Ning Awakmu Tetep Urip Neng Atiku
Masiyo Loro Ati Sing Tak Tompo
Mbrebes Mili Banyu Moto
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Wes Lali Linda Ayu, lirik lagu Linda Ayu Wes Lali, lirik Wes Lali Linda Ayu, lirik Linda Ayu Wes Lali, Kumpulan lirik lagu Linda Ayu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Linda Ayu terlengkap
  Linda Ayu   Writed by Admin  138x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu