Lirik lagu Arya Satria Tresnoku Kapusan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sopo To Sing Ra Seneng Ati
Yen Duwe Wong Sing Ditresnani
Sopo To Sing Ra Bungah Ati
Yen Keturutan Nyanding Sing Ditresnani

Nanging Durung Mari Senenge Ati
Dadi Loro Sing Tak Rasakne
Roso Bungah Dadi Tangise Ati
Naliko Katresnanku Kapusan

Tresnomu Ora Siji Mung Aku
Ugo Nyimpen Tresno Kanggo Wong Liyo
Mumpung Durung Tambah Loro Atiku
Aku Tak Wurung Neruske Tresnoku

Tatune Molo Iso Tak Tambani
Tatune Ati Iki Sopo Sing Nambani
Wis Cukup Sak Mene Aku Percoyo
Sak Teruse Aku Wis Ra Percoyo

Tresnomu Ora Siji Mung Aku
Ugo Nyimpen Tresno Kanggo Wong Liyo
Mumpung Durung Tambah Loro Atiku
Aku Tak Wurung Neruske Tresnoku

Tatune Molo Iso Tak Tambani
Tatune Ati Iki Sopo Sing Nambani
Wis Cukup Sak Mene Aku Percoyo
Sak Teruse Aku Wis Ra Percoyo
Sak Teruse Aku Wis Ra Percoyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tresnoku Kapusan Arya Satria, lirik lagu Arya Satria Tresnoku Kapusan, lirik Tresnoku Kapusan Arya Satria, lirik Arya Satria Tresnoku Kapusan, Kumpulan lirik lagu Arya Satria terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Arya Satria terlengkap
  Arya Satria   Writed by Admin  252x     Saturday, 27-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram