Lirik lagu Tiara Linggar Teteg Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ning Pungkasan Srengenge Sore Iki
Atiku Iseh Roso Sumpek
Nanging Sempet Mikerke Sliramu
Sing Tak Tresnani

Ning Pungkasan Rembulan Wengi Iki
Atiku Iseh Milih Berjuang Bertahan
Korban Ati Perasaan Kanggo Sliramu

Koco Iki Dadi Seksi Pedihe Atiku
Kowe Gawe Ati Sing Tak Jogo Dadi Gelo
Bola Bali Kowe Sing Salah
Nanging Aku Sing Disalahke E

Reff:
Mas Perlu Dingerteni
Tetegke Atiku Wis Koyo Ibumu
Ora Tau Nggersulo Ngadepi Polahmu
Sing Nggawe Atiku Atiku Tatu

Ning Pungkasan Srengenge Sore Iki
Atiku Iseh Roso Sumpek
Nanging Sempet Mikerke Sliramu
Sing Tak Tresnani

Koco Iki Dadi Seksi Pedihe Atiku
Kowe Gawe Ati Sing Tak Jogo Dadi Gelo
Bola Bali Kowe Sing Salah
Nanging Aku Sing Disalahke Eii

Wis Rapopo Aku Sing Disalahno
Tapi Elingo Cen Aku Sing Lilo
Dadi Payung Naliko Udane Teko

Reff End :
Mas Perlu Dingerteni
Tetegke Atiku Wis Koyo Ibumu
Ora Tau Nggersulo Ngadepi Polahmu
Sing Nggawe Atiku Atiku Tatu

Senajan Kowe Mung Nyepelekke
Nanging Ati Iki Tetep Tak Kuatke
Sumpah Ati Iki
Setiyoku Mung Kanggo Kowe
Selawase Bebarengan Karo Kowe
Selawase Ora Bakal Tak Liyakke
Selawase Tetept Eteg Atine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Teteg Ati Tiara Linggar, lirik lagu Tiara Linggar Teteg Ati, lirik Teteg Ati Tiara Linggar, lirik Tiara Linggar Teteg Ati, Kumpulan lirik lagu Tiara Linggar terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Tiara Linggar terlengkap
  Tiara Linggar   Writed by Admin  3649x     Wednesday, 01-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram