Lirik lagu Yunita Tembang Kangen
Wayah Wengi Udan Grimis Ra Uwis-uwis
Banyu Kang Tumetes Dadi Saksi Nggonku Nangis
Wong Sing Tak Tresnani Tego Ninggalake Aku
Suwung Jeroning Uripku Yen Ora Ono Sliramu

Sumilire Angin Tansah Ndudut Kalbu
Roso Kang Tak Empet Agawe Loro Dadaku
Liwat Tembang Kangen Mugo Biso Dadi Tombo
Tombo Kangen Iki Nandang Wuyung Rino Wengi

Liwat Tembang Kangen Aku Titip Tresno
Opo Pancen Sliramu Uwis Ora Kroso
Liwat Tembang Kangen Aku Titip Sayang
Tresnaku Mring Sliramu Ora Biso Ilang

Opo Lali Opo Pancen Wis Ra Ngerti
Sak Tenane Aku Mung Tansah Setyo Ngenteni
Ngenteni Baline Endah Manise Esemmu
Liwat Tembang Kangen Iki Wujud Katresnanku

Wayah Wengi Udan Grimis Ra Uwis-uwis
Banyu Kang Tumetes Dadi Saksi Nggonku Nangis
Wong Sing Tak Tresnani Tego Ninggalake Aku
Suwung Jeroning Uripku Yen Ora Ono Sliramu

Sumilire Angin Tansah Ndudut Kalbu
Roso Kang Tak Empet Agawe Loro Dadaku
Liwat Tembang Kangen Mugo Biso Dadi Tombo
Tombo Kangen Iki Nandang Wuyung Rino Wengi

Liwat Tembang Kangen Aku Titip Tresno
Opo Pancen Sliramu Uwis Ora Kroso
Liwat Tembang Kangen Aku Titip Sayang
Tresnaku Mring Sliramu Ora Biso Ilang

Opo Lali Opo Pancen Wis Ra Ngerti
Sak Tenane Aku Mung Tansah Setyo Ngenteni
Ngenteni Baline Endah Manise Esemmu
Liwat Tembang Kangen Iki Wujud Katresnanku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tembang Kangen Yunita, lirik lagu Yunita Tembang Kangen, lirik Tembang Kangen Yunita, lirik Yunita Tembang Kangen, Kumpulan lirik lagu Yunita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Yunita terlengkap
  Yunita   Writed by Admin  21x     Friday, 08-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram