Lirik lagu Nella Kharisma Feat Rapx Tak Antem Watu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yo Ning Mulane Iki Sebabe
Metu Siki Teko Jalarane
Pamitmu Mlaku Karo Bojomu
Lha Kok Tibake
Aku Ra Weruh Tapi Keroso
Onok Sing Kok Delikno Nang Mburiku
Ketok Kabeh Polahmu
Pancene Awakmu Njaluke Diantem Watu

Ning Alun-alun Belambangan
Aku Weruh Koe Gandengan Tangan
Kok Tego Ngelarani Atiku

Banyu Moto Netes Ning Pipi
Padahal Cinta Iki Nganti Mati
Kok Tegone Koe Ra Eling Janji-janji

Janji-janji Bakal Setia Sampek Mati
Tapi Nyatane Mbok Gawe Loro

Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku
Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngguyu Gawe Nambani Loro Atiku

Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku
Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngentok Rapati-pati Dolanan Wong Ayu

Yo Ning Mulane Iki Sebabe, Metu Siji Teko Jalarane
Pamitmu Mlaku Karo Bojomu, Lha Kok Tibake Malah Nggawe Mangkel Atiku
Aku Ra Weruh Tapi Keroso, Onok Sing Kok Delikno Nang Mburiku
Ketok Kabeh Polahmu, Pancene Awakmu Njaluke Diantem Watu

Ning Alun-alun Belambangan, Aku Weruh Koe Gandengan Tangan
Kok Tego Ngelarani Atiku
Banyu Moto Netes Ning Pipi, Padahal Cinta Iki Nganti Mati
Kok Tegone Koe Ra Eling Janji-janji

Janji-janji Bakal Setia Sampek Mati
Tapi Nyatane Mbok Gawe Loro

Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku, Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngguyu Gawe Nambani Loro Atiku
Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku, Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngentok Rapati-pati Dolanan Wong Ayu

Yo Ning Mulane Iki Sebabe, Metu Siji Teko Jalarane
Pamitmu Mlaku Karo Bojomu, Lha Kok Tibake Malah Nggawe Mangkel Atiku
Aku Ra Weruh Tapi Keroso, Onok Sing Kok Delikno Nang Mburiku, Ketok Kabeh Polahmu

Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku, Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngguyu Gawe Nambani Loro Atiku
Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku, Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngentok Rapati-pati Dolanan Wong Ayu

Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku, Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngguyu Gawe Nambani Loro Atiku
Pengen Tak Antem Watu Raimu Iku, Pengen Tak Cepit Kayu Anumu Iku
Ben Ora Iso Ngentok Rapati-pati Dolanan Wong Ayu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tak Antem Watu Nella Kharisma Feat Rapx, lirik lagu Nella Kharisma Feat Rapx Tak Antem Watu, lirik Tak Antem Watu Nella Kharisma Feat Rapx, lirik Nella Kharisma Feat Rapx Tak Antem Watu, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma Feat Rapx terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma Feat Rapx terlengkap
  Nella Kharisma Feat Rapx   Writed by Admin  97x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram