Lirik lagu Dara Ayu Sumi Sumi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sumi-sumi
Dhik, Kowe Pancen Ayu
Yen Kowe Ngguyu, Nyenengke Atiku
Lambene Sigar Jambe.
Yen Tak Sawang, Tambah Ayune (ya)

Dhik, Aku Naksir Kowe
Opo Kowe Wis Ono Sing Nduwe?
Wis Ono Rong Minggu
Tak Simpen Ono Njero Dhodhoku

Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e-e, So-so, Hok A)
Kembang Ndeso, Asli Wonogiri
Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e, Joss!)
Sumpah Mati, Aku Tresno Sliramu (ya)

Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e-e, So-so, Hok A)
Kembang Ndeso, Asli Wonogiri
Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e, Joss!)
Wani Sumpah Sikilku Ketiban Palu

Opo Mas, Kowe Pancen Tresno?
Atiku Iki Isih Ragu-ragu (e-e, So-sa, Joss!)
Yen Pancene Tresno
Cepet Lamaren Marang Wong Tuwoku

Dhik, Aku Naksir Kowe
Opo Kowe Wis Ono Sing Nduwe?
Wis Ono Rong Minggu
Tak Simpen Ono Njero Dhodhoku

Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e-e, So-so, Hok A)
Kembang Ndeso, Asli Wonogiri
Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e, Joss!)
Sumpah Mati, Aku Tresno Sliramu (ya)

Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e-e, So-so, Hok A)
Kembang Ndeso, Asli Wonogiri
Sumi, Sumi, Pancen Ayu (e, Joss!)
Wani Sumpah Sikilku Ketiban Palu

Opo Mas, Kowe Pancen Tresno?
Atiku Iki Isih Ragu-ragu (e-e, So-sa, Joss!)
Yen Pancene Tresno
Cepet Lamaren Marang Wong Tuwoku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sumi Sumi Dara Ayu, lirik lagu Dara Ayu Sumi Sumi, lirik Sumi Sumi Dara Ayu, lirik Dara Ayu Sumi Sumi, Kumpulan lirik lagu Dara Ayu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dara Ayu terlengkap, Download Lirik Lagu Sumi Sumi Dara Ayu, Chord dan Lirik Lagu Sumi Sumi Dara Ayu, Terjemahan Lirik Lagu Sumi Sumi Dara Ayu,Dara Ayu Dangdut - Lirik Lagu Sumi Sumi, Profil Dara Ayu dan Lagu Sumi Sumi, Genre Dangdut - Lirik Lagu Sumi Sumi Dara AyuSumi Sumi
  Dara Ayu   Writed by Admin  1902x     Saturday, 20-08-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram