Lirik lagu Sonny Josz Sri Wis Bali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sri, Kowe Wis Bali
Biyen Lungo Kok Ora Pamit Aku
Jarene Kowe Pamite Tuku Trasi
Kowe Malah Minggat
Ninggalake Aku

[reff:]
Sri, Kowe Wis Bali
Ati Seneng, Senenge Setengah Mati
Nanging Siji, Sri
Sing Nggawe Tangise Ati
Kowe Bali
Nggowo Oleh-oleh Anak Bayi

Wis Rong Taun
Aku Ngenteni Kowe, Sri
Lawang Omah
Saben Dino Ra Dikunci

Kowe Wis Ngerti
Yen Aku Wong Ra Nduwe
Dadi Kuli Bayarane Ora Mesti

Tak Rewangi Aku Dodol Klambi
Nggoleki Kowe, Sri
Sing Tak Tresnani

Tak Rewangi Aku Dodol Klambi
Kentekan Sangu, Sri
Nggoleki Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sri Wis Bali Sonny Josz, lirik lagu Sonny Josz Sri Wis Bali, lirik Sri Wis Bali Sonny Josz, lirik Sonny Josz Sri Wis Bali, Kumpulan lirik lagu Sonny Josz terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Sonny Josz terlengkap
  Sonny Josz   Writed by Admin  523x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome