Lirik lagu Langgam Plus Irama Tayub Sri Huning (bowo Dulu)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 


Sinebut pahlawan putri
Sri Huning mustiko Tuban
Putro kanjeng Siro Lawee
Duk prang gung bojonegoro
Bebelo Wiratmoyo
Tan wurung Sri Huning gugu
Dadi kusumaning bangsa

Sri huning mustiko tuban

Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Sri huning daton nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati nalikane uni

Kapupuk ing madyo logo

Duk prang tandhing lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan wekasan niro
Prapteng lampus alabuh negoro

------MUSIK ------

Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Sri huning daton nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati nalikane uni
Kapupuk ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan wekasan niro
Prapteng lampus alabuh negoro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sri Huning (bowo Dulu) Langgam Plus Irama Tayub, lirik lagu Langgam Plus Irama Tayub Sri Huning (bowo Dulu), lirik Sri Huning (bowo Dulu) Langgam Plus Irama Tayub, lirik Langgam Plus Irama Tayub Sri Huning (bowo Dulu), Kumpulan lirik lagu Langgam Plus Irama Tayub terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Langgam Plus Irama Tayub terlengkap, Download Lirik Lagu Sri Huning (bowo Dulu) Langgam Plus Irama Tayub, Chord dan Lirik Lagu Sri Huning (bowo Dulu) Langgam Plus Irama Tayub, Terjemahan Lirik Lagu Sri Huning (bowo Dulu) Langgam Plus Irama Tayub,Langgam Plus Irama Tayub - Lirik Lagu Sri Huning (bowo Dulu), Profil Langgam Plus Irama Tayub dan Lagu Sri Huning (bowo Dulu), Genre - Lirik Lagu Sri Huning (bowo Dulu) Langgam Plus Irama TayubSri Huning (bowo Dulu)
  Langgam Plus Irama Tayub   Writed by Admin  2344x     Thursday, 02-02-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram