Lirik lagu Tasya Rosmala Sing Tak Jaluk
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wes Ra Kroso Kowe Ninggalke Awakku
Wes Ra Kroso Kowe Ngelarani Aku
Opo Iki Sing Pancene Kekarepanmu
Opo Iki Sing Jenenge Tanggung Jawabmu

Sing Tak Jaluk Jo Lelungo
Kabeh Dungo Kanggo Kowe
Mergo Aku Tansah Ra Iso Nglalekke

Sing Tak Jaluk Ndang Ilingo
Marang Aku Sing Nyekseni
Mugi Gusti Maringono Dalane Ati

Wes Ra Kroso Kowe Ninggalke Awakku
Wes Ra Kroso Kowe Ngelarani Aku
Opo Iki Sing Pancene Kekarepanmu
Opo Iki Sing Jenenge Tanggung Jawabmu

Sing Tak Jaluk Jo Lelungo
Kabeh Dungo Kanggo Kowe
Mergo Aku Tansah Ra Iso Nglalekke

Sing Tak Jaluk Ndang Ilingo
Marang Aku Sing Nyekseni
Mugi Gusti Maringono Dalane Ati

Sing Tak Jaluk Jo Lelungo
Kabeh Dungo Kanggo Kowe
Mergo Aku Tansah Ra Iso Nglalekke

Sing Tak Jaluk Ndang Ilingo
Marang Aku Sing Nyekseni
Mugi Gusti Maringono Dalane Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sing Tak Jaluk Tasya Rosmala, lirik lagu Tasya Rosmala Sing Tak Jaluk, lirik Sing Tak Jaluk Tasya Rosmala, lirik Tasya Rosmala Sing Tak Jaluk, Kumpulan lirik lagu Tasya Rosmala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Tasya Rosmala terlengkap, Download Lirik Lagu Sing Tak Jaluk Tasya Rosmala, Chord dan Lirik Lagu Sing Tak Jaluk Tasya Rosmala, Terjemahan Lirik Lagu Sing Tak Jaluk Tasya Rosmala,Tasya Rosmala Dangdut - Lirik Lagu Sing Tak Jaluk, Profil Tasya Rosmala dan Lagu Sing Tak Jaluk, Genre Dangdut - Lirik Lagu Sing Tak Jaluk Tasya RosmalaSing Tak Jaluk
  Tasya Rosmala   Writed by Admin  505x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram