Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_qm3ltdkr5aeqdsh76b9gt77iaa, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Sewates Konco Lavora Feat. Destya Eka - lirik-lagu.net
Lirik lagu Lavora Feat. Destya Eka Sewates Konco
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saben Wengi Kelingan
Esem Lan Guyumu
Nanging Kabeh Kuwi
Mung Dadi Kenangan

Saiki Wayahe Lalekke Kowe
Yen Kelingan Kowe
Raiso Turu Malah Mumet Dewe

Aku Ngerti
Kowe Saiki Ro Liyane
Nanging Roso Sayangku
Mung Kanggo Kowe

Lalekno Aku,
Wis Nggawe Loro Atimu
Mugo Sliramu
Nemokke Penggantiku

Aku Tresno Kowe
Neng Ati Ra Ono Liyane
Ati Iki Loro
Mergo Kwe Milih Wong Liyo

Sepurane Yen Aku
Wis Tau Nglarani Atimu
Tulung Lalekno
Awak Dewe Iki Mung Sewates Konco

Kabeh Wis Diatur Gusti
Yen Pancen Jodohne
Kabeh Iso Dadi Siji

Aku Tresno Kowe
Neng Ati Ra Ono Liyane
Ati Iki Loro
Mergo Kwe Milih Wong Liyo

Sepurane Yen Aku
Wis Tau Nglarani Atimu
Tulung Lalekno
Awak Dewe Iki Mung Sewates Konco

Aku Tresno Kowe
Neng Ati Ra Ono Liyane
Ati Iki Loro
Mergo Kwe Milih Wong Liyo

Sepurane Yen Aku
Wis Tau Nglarani Atimu
Tulung Lalekno
Awak Dewe Iki Mung Sewates Konco
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sewates Konco Lavora Feat. Destya Eka, lirik lagu Lavora Feat. Destya Eka Sewates Konco, lirik Sewates Konco Lavora Feat. Destya Eka, lirik Lavora Feat. Destya Eka Sewates Konco, Kumpulan lirik lagu Lavora Feat. Destya Eka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Lavora Feat. Destya Eka terlengkap
  Lavora Feat. Destya Eka   Writed by Admin  71x     Sunday, 23-01-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram