Lirik lagu Maharani Selire Welas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Umpomo Biso Sun Puter Dino
Sing Kepingin Ketemu Riko
Timbang Akhire Dadi Isun Lan Riko Loro
Timbang Akhire Gawe Ati Nelongso

Kawitan Isun Riko Welasi
Koyo Koyo Sing Biso Keganti
Tibane Riko Tego Gawe Ati Suloyo
Isun Riko Dadekno Selire Welas Riko

Getun Ngemuli Roso Ring Njero Dodo
Weruho Gedigi Bengen Riko Sun Tinggalno
Ojo Maning Maning Riko Ngelik Ngelik Ati
Sun Anggep Riko Wes Ilang Teko Urip Iki

Wirang Sun Terimo Mergo Uwahe Welas Riko
Wes Mati Roso Ngerasakno Welas Hang Ono


Kawitan Isun Riko Welasi
Koyo Koyo Sing Biso Keganti
Tibane Riko Tego Gawe Ati Suloyo
Isun Riko Dadekno Selire Welas Riko

Getun Ngemuli Roso Ring Njero Dodo
Weruho Gedigi Bengen Riko Sun Tinggalno
Ojo Maning Maning Riko Ngelik Ngelik Ati
Sun Anggep Riko Wes Ilang Teko Urip Iki

Getun Ngemuli Roso Ring Njero Dodo
Weruho Gedigi Bengen Riko Sun Tinggalno
Ojo Maning Maning Riko Ngelik Ngelik Ati
Sun Anggep Riko Wes Ilang Teko Urip Iki

Wirang Sun Terimo Mergo Uwahe Welas Riko
Wes Mati Roso Ngerasakno Welas Hang Ono
Wes Mati Roso Ngerasakno Welas Hang Ono
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Selire Welas Maharani, lirik lagu Maharani Selire Welas, lirik Selire Welas Maharani, lirik Maharani Selire Welas, Kumpulan lirik lagu Maharani terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Maharani terlengkap, Download Lirik Lagu Selire Welas Maharani, Chord dan Lirik Lagu Selire Welas Maharani, Terjemahan Lirik Lagu Selire Welas Maharani,Maharani - Lirik Lagu Selire Welas, Profil Maharani dan Lagu Selire Welas, Genre - Lirik Lagu Selire Welas MaharaniSelire Welas
  Maharani   Writed by Admin  789x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram