Lirik lagu Susy Arzety Seketip Mata
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Seketip Mata Kadang Katon
Rembese Mata Sun Ketuwon
Jagat Peteng Kilate Padang
Banyu Mata Melimbang Limbang

Mendung Peteng Ngadang Tekane Sampean
Gludug Ngulon Muni Bareng Tek Tangisi

Ning Mata Kaya Kekatonan
Guyone Juwet Gawe Demen
Ning Kuping Kaya Rerungonen
Bisikane Mesra Gawe Kangen

Kaya Ora Sanggup Ngilangakene
Duh Memulu Mata Mbayang-bayang Bae..

Seketip Mata Kadang Katon
Rembese Mata Sun Ketuwon

[ Reff ]
Apa Kakang Bli Ngrasakaken
Yen Ana Sing Lagi Kangen
Ora Sanggup Yen Ditinggal Aken
Bli Kuat Lawas Dianggur Aken

Apa Kakang Bli Ngrasakaken
Yen Ana Sing Lagi Kangen
Ora Sanggup Yen Ditinggal Aken
Bli Kuat Lawas Dianggur Aken

Ibarat Sawah Ketiga
Langka Udan Nela Bli Krasa
Ana Banyu Setaun Sepisan
Yen Ketemu Usum-usuman

Seketip Mata Kadang Katon
Rembese Mata Sun Ketuwon
Jagat Peteng Kilate Padang
Banyu Mata Melimbang Limbang

Mendung Peteng Ngadang Tekane Sampean
Gludug Kulon Muni Bareng Tek Tangisi

Seketip Mata Kadang Katon
Rembese Mata Sun Ketuwon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Seketip Mata Susy Arzety, lirik lagu Susy Arzety Seketip Mata, lirik Seketip Mata Susy Arzety, lirik Susy Arzety Seketip Mata, Kumpulan lirik lagu Susy Arzety terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Susy Arzety terlengkap
  Susy Arzety   Writed by Admin  85x     Monday, 27-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram