Lirik lagu Berlinda Estrelita Sayangmu Wes Sudo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
iya, Mas
(Mas Genjik, dalem?)

Bingung rasane atiku
Merga sikapmu sing suwe-suwe
Ora nganggep aku

Tak mundur, ra kuwat aku
Yen kudu terus mlaku
Isa-isa aku mati kaku

Sayangmu saiki wis suda
Apa merga wis ana sing liya?
Tresnamu saiki wis ngambang
Apa tenan aku mbok anggep ilang? (Yo!)

Mbiyen katon apa
Saiki mbok sia-sia
Janjimu semana
Ora isa tak percaya

Pancen kudu tak ikhlasna
Goleka tresna sing liya
Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keranta-ranta

Royal Music (uenco lho, masuk!)

Sayangmu saiki wis suda
Apa merga wis ana sing liya?
Tresnamu saiki wis ngambang
Apa tenan aku mbok anggep ilang?

Mbiyen katon apa
Saiki mbok sia-sia
Janjimu semana
Ora isa tak percaya

Pancen kudu tak ikhlasna
Goleka tresna sing liya
Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keranta-ranta

Mbiyen katon apa
Saiki mbok sia-sia
Janjimu semana
Ora isa tak percaya

Pancen kudu tak ikhlasna
Goleka tresna sing liya
Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keranta-ranta

Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keranta-ranta
(Ja-ja-ja-ja) Royal Music (uenco, aidah)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sayangmu Wes Sudo Berlinda Estrelita, lirik lagu Berlinda Estrelita Sayangmu Wes Sudo, lirik Sayangmu Wes Sudo Berlinda Estrelita, lirik Berlinda Estrelita Sayangmu Wes Sudo, Kumpulan lirik lagu Berlinda Estrelita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Berlinda Estrelita terlengkap, Download Lirik Lagu Sayangmu Wes Sudo Berlinda Estrelita, Chord dan Lirik Lagu Sayangmu Wes Sudo Berlinda Estrelita, Terjemahan Lirik Lagu Sayangmu Wes Sudo Berlinda Estrelita,Berlinda Estrelita Dangdut - Lirik Lagu Sayangmu Wes Sudo, Profil Berlinda Estrelita dan Lagu Sayangmu Wes Sudo, Genre Dangdut - Lirik Lagu Sayangmu Wes Sudo Berlinda EstrelitaSayangmu Wes Sudo
  Berlinda Estrelita   Writed by Admin  80x     Sunday, 03-12-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram