Lirik lagu Lievedewi Sakjeke Aku Nderek Gusti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sakjeke Aku Nderek Gusti
Uripku Tansah Diberkahi
Atiku Ayem Tentrem
Atiku Ayem Tentrem
Kabeh Iku Gusti Yesus Sing Maringi

Reff:

Matur Nuwun, Matur Nuwun.
Matur Nuwun Gusti Yesus
Kulo Matur Nuwun
Matur Nuwun, Matur Nuwun
Matur Nuwun Gusti Yesus
Kulo Matur Nuwun.
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti Lievedewi, lirik lagu Lievedewi Sakjeke Aku Nderek Gusti, lirik Sakjeke Aku Nderek Gusti Lievedewi, lirik Lievedewi Sakjeke Aku Nderek Gusti, Kumpulan lirik lagu Lievedewi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Qosidah & Musik Religi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Qosidah & Musik Religi Lievedewi terlengkap, Download Lirik Lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti Lievedewi, Chord dan Lirik Lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti Lievedewi, Terjemahan Lirik Lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti Lievedewi,Lievedewi Qosidah & Musik Religi - Lirik Lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti, Profil Lievedewi dan Lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti, Genre Qosidah & Musik Religi - Lirik Lagu Sakjeke Aku Nderek Gusti LievedewiSakjeke Aku Nderek Gusti
  Lievedewi   Writed by Admin  41774x     Sunday, 08-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram