Lirik lagu Lavora Feat Ena Vika Rungokno Kang Mas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Reff :

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Interlude

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Reff :

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Rungokno Kang Mas Lavora Feat Ena Vika, lirik lagu Lavora Feat Ena Vika Rungokno Kang Mas, lirik Rungokno Kang Mas Lavora Feat Ena Vika, lirik Lavora Feat Ena Vika Rungokno Kang Mas, Kumpulan lirik lagu Lavora Feat Ena Vika terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lavora Feat Ena Vika terlengkap, Download Lirik Lagu Rungokno Kang Mas Lavora Feat Ena Vika, Chord dan Lirik Lagu Rungokno Kang Mas Lavora Feat Ena Vika, Terjemahan Lirik Lagu Rungokno Kang Mas Lavora Feat Ena Vika,Lavora Feat Ena Vika - Lirik Lagu Rungokno Kang Mas, Profil Lavora Feat Ena Vika dan Lagu Rungokno Kang Mas, Genre - Lirik Lagu Rungokno Kang Mas Lavora Feat Ena VikaRungokno Kang Mas
  Lavora Feat Ena Vika   Writed by Admin  1230x     Monday, 05-12-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram