Lirik lagu Iva Lola Rumangsamu Yo Penak
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rumangsamu Opo Penak Mas (yo Penak)
Ditinggal Bojo Dewekan Mas (yo Penak)
Aku Dadi Penyanyi Kerjoku Wira-wiri
Kanti Niat Ati Nggo Golek Rejeki

Rumangsamu Penak Mas (yo Penak)
Gesek Gesek Gesek Ndeledek Mas (yo Penak)
Bayangno Leh Ku Kerjo
Nyanyi Neng Kene Kono
Duwit Saweranku Ojo Mbok Entekno

Opo Rumangsamu
Aku Nang Kene Mung Facebookan
Karo Dolanan Hp

Dewe I Lo
Kudune Ndongo
Mugo-mugo Lancaro Anggone Makaryo

Opo Rumangsamu
Aku Nang Kene
Mung Seneng-seneng Ora Ngosek Wc (yo Ngosek)

Piro-piro
Rejeki Seng Tak Tompo
Tak Simpen Wae Ora Tak Sombong-sombongno

Rumangsamu Opo Penak Mas (yo Penak)
Ditinggal Bojo Dewekan Mas (yo Penak)
Aku Dadi Penyanyi Kerjoku Wira-wiri
Kanti Niat Ati Nggo Golek Rejeki

Rumangsamu Penak Mas (yo Penak)
Gesek Gesek Gesek Ndeledek Mas (yo Penak)
Bayangno Leh Ku Kerjo
Nyanyi Neng Kene Kono
Duwit Saweranku Ojo Mbok Entekno

Opo Rumangsamu
Aku Nang Kene Mung Facebookan
Karo Dolanan Hp

Dewe I Lo
Kudune Ndongo
Mugo-mugo Lancaro Anggone Makaryo

Opo Rumangsamu
Aku Nang Kene
Mung Seneng-seneng Ora Ngosek Wc (yo Ngosek)

Piro-piro
Rejeki Seng Tak Tompo
Tak Simpen Wae Ora Tak Sombong-sombongno

Rumangsamu Opo Penak Mas (yo Penak)
Ditinggal Bojo Dewekan Mas (yo Penak)
Aku Dadi Penyanyi Kerjoku Wira-wiri

Kanti Niat Ati Nggo Golek Rejeki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Rumangsamu Yo Penak Iva Lola, lirik lagu Iva Lola Rumangsamu Yo Penak, lirik Rumangsamu Yo Penak Iva Lola, lirik Iva Lola Rumangsamu Yo Penak, Kumpulan lirik lagu Iva Lola terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Iva Lola terlengkap
  Iva Lola   Writed by Admin  527x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram