Lirik lagu Bowo Sido Asih Roro Jonggrang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lk :
Roro Jonggrang, Pancen Kowe Ayu Tenan
Ora Mokal, Yen Aku Nandang Kasmaran
Waspada’no, Prajuritmu Kalah Perang
Mulo Kowe, Dadi Wanito Boyongan..

Pr :
Joko Bandung, Kowe Ojo Kumalungkung
Perang Iki, Kanggoku Durung Rampung
Belopati, Kangmas Prabu Gupolo
Kang Wis Sedo, Labuh Ing Wono Segoro..

LK :
Tobat-tobat, Kowe Wanito Keparat
Po Ra Ngerti Yen Bandung, Lanange Jagad
Putro Ratu, Pengging Prabu Damar Moyo
Aku Duwe, Aji Sekti Bondowoso..

Lk : Roro Jonggrang, Manuto Sun Pundhut
Garwo
Pr : Joko Bandung, Aku Tan Dwe Perbono
Candi Sewu, Sewengi Kudu Dadi
Lk : Yo Jonggrang, Panyuwunmu Tak Turuti

Reff :

*kembali Ke Awal
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Roro Jonggrang Bowo Sido Asih, lirik lagu Bowo Sido Asih Roro Jonggrang, lirik Roro Jonggrang Bowo Sido Asih, lirik Bowo Sido Asih Roro Jonggrang, Kumpulan lirik lagu Bowo Sido Asih terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Bowo Sido Asih terlengkap
  Bowo Sido Asih   Writed by Admin  569x     Saturday, 12-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram