Lirik lagu Sigit Gumilar Rangkulan Salira
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rangkulan Salira
Masih Karaos Pagehna
Hese Lesotna

Suganteh Tangkeupna Anjeun
Nu Pinuh Rasa Ka Kangen
Horeng Aya Asih Sapengkeureun

Boro Tos Bagja
Ieu Diri Mikacinta
Sagambleungna

Sakur Nu Dipikahoyong
Rarasaan Ditedunan

Anjeun Mengkolkeun Asih Ka Deungeun

Ikhlas Memang Ikhlas
Ridho Teu Ngajodo
Naha Ieu Hate
Emut Wae Ka Salira
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Rangkulan Salira Sigit Gumilar, lirik lagu Sigit Gumilar Rangkulan Salira, lirik Rangkulan Salira Sigit Gumilar, lirik Sigit Gumilar Rangkulan Salira, Kumpulan lirik lagu Sigit Gumilar terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Sigit Gumilar terlengkap
  Sigit Gumilar   Writed by Admin  1049x     Thursday, 16-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram