Lirik lagu Campursari Tembang Asmoro Pupusing Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gumon lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
Mbok yo rodo ngelirik aku
Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu?

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Opo ra kesel ben wektu ngobahne driji?

Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku, wo!

Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku, wo!
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pupusing Tresno Campursari Tembang Asmoro, lirik lagu Campursari Tembang Asmoro Pupusing Tresno, lirik Pupusing Tresno Campursari Tembang Asmoro, lirik Campursari Tembang Asmoro Pupusing Tresno, Kumpulan lirik lagu Campursari Tembang Asmoro terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Campursari Tembang Asmoro terlengkap, Download Lirik Lagu Pupusing Tresno Campursari Tembang Asmoro, Chord dan Lirik Lagu Pupusing Tresno Campursari Tembang Asmoro, Terjemahan Lirik Lagu Pupusing Tresno Campursari Tembang Asmoro,Campursari Tembang Asmoro Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Pupusing Tresno, Profil Campursari Tembang Asmoro dan Lagu Pupusing Tresno, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Pupusing Tresno Campursari Tembang AsmoroPupusing Tresno
  Campursari Tembang Asmoro   Writed by Admin  52x     Saturday, 06-04-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram