Lirik lagu Soimah Pokok E Joget
Pokok'e Joget (6x)

Krungu Suarane Gendang
Penontone Jingkrak-jingkrak Goyang - Goyang
Krungu Suarane Suling
Kepenak Onok Ning Kuping
Penontone Joget Nganti Ora Eling

Pokok'e Joget (6x)

Ono Sing Egol-egolan
Ono Sing Sunggi-sunggian
Sing Penting Tertib Lan Ora Tawuran
Ning Kene Kabeh Konco
Ora Ono Sing Bedo
Sing Tawuran Berarti Kuwi Ndeso

Ora Ngerti Lagune
Ora Ngerti Syaire
Sing Penting Aku Joget Ae
Ra Kenal Penyanyine
Ra Ngerti Penciptane
Sing Penting Hore Rame-rame

Pokok'e Joget (6x)

Krungu Suarane Gendang
Penontone Jingkrak-jingkrak Goyang - Goyang
Krungu Suarane Suling
Kepenak Onok Ning Kuping
Penontone Joget Nganti Ora Eling

Ono Sing Egol-egolan
Ono Sing Sunggi-sunggian
Sing Penting Tertib Lan Ora Tawuran
Ning Kene Kabeh Konco
Ora Ono Sing Bedo
Sing Tawuran Berarti Kuwi Ndeso

Ora Ngerti Lagune
Ora Ngerti Syaire
Sing Penting Aku Joget Ae
Ra Kenal Penyanyine
Ra Ngerti Penciptane
Sing Penting Hore Rame-rame

Pokok'e Joget (6x)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Pokok E Joget Soimah, lirik lagu Soimah Pokok E Joget, lirik Pokok E Joget Soimah, lirik Soimah Pokok E Joget, Kumpulan lirik lagu Soimah terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Soimah terlengkap
  Soimah   Writed by Admin  28x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram