Lirik lagu Ngatmombilung Pingal
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Piye (piye),
Seng Jelaske Karo Wongtuwo
Wes Ngelakoni Tekan Semene
Nek Akhire Bakal Bubar Pisahan
Kowe Kegudo Tresno Karo Wong Liyo

Ngelali (ngelali),
Kowe Sing Tau Omong Dewe
Nglakoni Tresno Tekan Tuwo
Ora Ngeliyo Mung Aku Ning Atimu (ning Atimu)
Nanging Saiki Atimu Ono Wong Liyo

Ibarat Esuk Mendung
Awan Aku Kudanan
Sore Mbok Larani
Bengi Tak Tangisi

Mung Iso Bayangke Kabeh Kenangan
Kowe Tak Boncengke
Turut Dalan Kekepan Kudanan
Saiki Nyatane Kowe Malah Milih
Dikekep Wong Liyo (wong Liyo)

Opo Kowe Ra Kroso Abote Atiku
Kudu Kelangan Wong Sing Paling Tak Tresnani
Ra Jenak Dolan, Ra Doyan Mangan
Nek Ra Mbok Dulang

Ibarat Esuk Mendung
Awan Aku Kudanan
Sore Mbok Larani
Bengi Tak Tangisi

Mung Iso Bayangke Kabeh Kenangan
Kowe Tak Boncengke
Turut Dalan Kekepan Kudanan
Saiki Nyatane Kowe Malah Milih
Dikekep Wong Liyo

Opo Kowe Ra Kroso Abote Atiku
Kudu Kelangan Wong Sing Paling Tak Tresnani
Ra Jenak Dolan, Ra Doyan Mangan
Nek Ra Mbok Dulang

Ra Jenak Dolan
Ra Doyan Mangan
Nek Ra Mbok Dulang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pingal Ngatmombilung, lirik lagu Ngatmombilung Pingal, lirik Pingal Ngatmombilung, lirik Ngatmombilung Pingal, Kumpulan lirik lagu Ngatmombilung terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ngatmombilung terlengkap
  Ngatmombilung   Writed by Admin  269x     Friday, 18-02-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram