Lirik lagu Dhimas Tedjo Pepeling
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Wancine Tansah Dielingke
Wis Wancine Podo Nindak-ake
Adzan Wus Kumandhang, Wayahe Sembahyang
Netepi Wajib Dawuhe Pangeran

Sholat Dadi Cagak Ing Agomo
Limang Wektu Kudu Tansah Dijogo
Kanthi Istiqomah, Lan Sing Tumakninah
Luwih Sampurno Yen Berjama-ah

Subuh Luhur Lan Ashar
Sholat Sayekti Ngadohke Tindak Mungkar
Maghrib Lan Isyak Jangkepe
Prayogane Ditambah Sholat Sunate

Jo Sembrono Iku Printah Agomo
Ngelingono Neng Ndonyo Mung Sedelo
Sabar Lan Tawakal Pasrah Sing Kuoso
Yen Kepingin Mbesok Munggah Suwargo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pepeling Dhimas Tedjo, lirik lagu Dhimas Tedjo Pepeling, lirik Pepeling Dhimas Tedjo, lirik Dhimas Tedjo Pepeling, Kumpulan lirik lagu Dhimas Tedjo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Dhimas Tedjo terlengkap, Download Lirik Lagu Pepeling Dhimas Tedjo, Chord dan Lirik Lagu Pepeling Dhimas Tedjo, Terjemahan Lirik Lagu Pepeling Dhimas Tedjo,Dhimas Tedjo Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Pepeling, Profil Dhimas Tedjo dan Lagu Pepeling, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Pepeling Dhimas TedjoPepeling
  Dhimas Tedjo   Writed by Admin  2585x     Monday, 28-02-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Pepeling Dhimas Tedjo,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram