Lirik lagu Amel Shilvy Penak Kekancan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sayang Aku Njaluk Sepuro
Mergo Wes Medot Tali Asmoro
Sayang Senadyan Ati Kadung Nyaman
Nanging Dewe Penak Kekancan

Sayang Langit Bumi Dadi Saksi
Tresnomu Ora Bakal Terganti
Sayang Mugo Sliramu Ngerteni
Ora Maksud Mblenjani Janji

Jujur Aku Iki Wedi Kelangan
Sak Tenane Atiku Wes Tresno Tenan
Medhot Tresnanmu Uduk Mergo Ono Seng Liyan
Sepurane Yen Aku Gawe Kowe Kelaran

Timbang Dadi Pacar Yen Pedhot Malah Musuhan
Aku Mending Pilih Kekancan

Tak Akoni Aku Seng Salah
Medhot Tresno Marang Sliramu
Aku Ra Kuat Nahan Tangisku
Mergo Wes Gawe Loro Atimu

Senadyan Tresno Wes Kadung Jeru
Atiku Wes Nyaman Karo Awakmu
Kabeh Iki Amergo Aku Wedi Kelangan Sliramu

Sayang Langit Bumi Dadi Saksi
Tresnomu Ora Bakal Terganti
Sayang Mugo Sliramu Ngerteni
Ora Maksud Mblenjani Janji

Jujur Aku Iki Wedi Kelangan
Sak Tenane Atiku Wes Tresno Tenan
Medhot Tresnanmu Uduk Mergo Ono Seng Liyan
Sepurane Yen Aku Gawe Kowe Kelaran

Timbang Dadi Pacar Yen Pedhot Malah Musuhan
Aku Mending Pilih Kekancan
Timbang Dadi Pacar Yen Pedhot Malah Musuhan
Aku Mending Pilih Kekancan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Penak Kekancan Amel Shilvy, lirik lagu Amel Shilvy Penak Kekancan, lirik Penak Kekancan Amel Shilvy, lirik Amel Shilvy Penak Kekancan, Kumpulan lirik lagu Amel Shilvy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Amel Shilvy terlengkap
  Amel Shilvy   Writed by Admin  282x     Wednesday, 24-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram