Lirik lagu Utami Dewi Fortuna Oplosan 2
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Diklumpukne Kancane Dibukak Oplosane
Diombe Rame Rame Jarene Enak Rasane
Gelase Amung Siji Diputer Gonta Ganti
Konco Konco Ngenteni Tibo Wayahe Dijoki

Jarene Kroso Mumet Ning Awak Kroso Anget
Opo Iku Sing Diarani Wong Mendem
Mlakune Sempoyongan Ora Ngerti Yen Joblangan
Tibo Mak Blug Dadi Gotongan

Awak Wis Lemes Duite Ludes
Urip Rasane Tansah Ngenes
Mbok Dipikir Pikir Yen Ra Ono Untunge
Cukup Ditutup Oplosane

Tobat Tobat Dudu Soto Babat
Kapok Kapok Jo Mung Kapok Lombok
Wiwit Dino Iki Mendeme Dimareni
Mugi Gusti Enggal Ngijabahi

Diklumpukne Kancane Dibukak Oplosane
Diombe Rame Rame Jarene Enak Rasane
Gelase Amung Siji Diputer Gonta Ganti
Konco Konco Ngenteni Tibo Wayahe Dijoki

Jarene Kroso Mumet Ning Awak Kroso Anget
Opo Iku Sing Diarani Wong Mendem
Mlakune Sempoyongan Ora Ngerti Yen Joblangan
Tibo Mak Blug Dadi Gotongan

Awak Wis Lemes Duite Ludes
Urip Rasane Tansah Ngenes
Mbok Dipikir Pikir Yen Ra Ono Untunge
Cukup Ditutup Oplosane

Tobat Tobat Dudu Soto Babat
Kapok Kapok Jo Mung Kapok Lombok
Wiwit Dino Iki Mendeme Dimareni
Mugi Gusti Enggal Ngijabahi

Tobat Tobat Dudu Soto Babat
Kapok Kapok Jo Mung Kapok Lombok
Wiwit Dino Iki Mendeme Dimareni
Mugi Gusti Enggal Ngijabahi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Oplosan 2 Utami Dewi Fortuna, lirik lagu Utami Dewi Fortuna Oplosan 2, lirik Oplosan 2 Utami Dewi Fortuna, lirik Utami Dewi Fortuna Oplosan 2, Kumpulan lirik lagu Utami Dewi Fortuna terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Utami Dewi Fortuna terlengkap
  Utami Dewi Fortuna   Writed by Admin  684x     Wednesday, 24-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram