Lirik lagu Ndx A.k.a Feat Pjr Nyekso Batin
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kesel Atiku Sabar Ngerteni
Ngempet Loro Neng Ati
Tresno Karo Kowe Opo Kudu Larane
Nangis Batin Nganti Koyo Ngene

Wes Dek Aku Seng Mundur
Ketimbang Tak Teruske Tresnoku Dadi Tambah Ajur
Jalin Cintane Bubrah Roso Ati Ra Nggenah
Aku Pengene Pisah Nanging Sliramu Wegah

Wes Aku Rak Kuat Aku Tak Sek Minggat
Tresno Iki Udu Dolanan Loro Atiku Ra Karuan
Tresno Seng Suci Sak Ikine Tinggal Janji
Tangise Ati Dadi Ati

Ra Kuat Aku Nyekso Batin Lan Atiku
Trimo Mundur Ketimbang Dadi Tambah Loro
Lilakno Aku Nyanding Tresno Sing Liyane
Iso Nompo Atiku Opo Anane

Wes Dek Ikhlasno Aku
Mungkin Dalane Pisahan Aku Marang Sliramu
Tresno Iki Tak Pendem Sak Jeroning Ati
Ikhlas Lahir Batinku Mugo Iso Oleh Ganti

Njero Dodo Uwes Nerimo
Aku Mung Iso Ndonga Kowe Gandeng Lanangan Liyo
Aku Tak Seng Lungo Atiku Loro

Tresno Seng Suci Sak Ikine Tinggal Janji
Tangise Ati Dadi Ati

Ra Kuat Aku Nyekso Batin Lan Atiku
Trimo Mundur Ketimbang Dadi Tambah Loro
Lilakno Aku Nyanding Tresno Sing Liyane
Iso Nompo Atiku Opo Anane

Ra Kuat Aku Nyekso Batin Lan Atiku
Trimo Mundur Ketimbang Dadi Tambah Loro
Lilakno Aku Nyanding Tresno Sing Liyane
Iso Nompo Atiku Opo Anane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Nyekso Batin Ndx A.k.a Feat Pjr, lirik lagu Ndx A.k.a Feat Pjr Nyekso Batin, lirik Nyekso Batin Ndx A.k.a Feat Pjr, lirik Ndx A.k.a Feat Pjr Nyekso Batin, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a Feat Pjr terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ndx A.k.a Feat Pjr terlengkap
  Ndx A.k.a Feat Pjr   Writed by Admin  212x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)