Lirik lagu Dory Harsa Ninggal Tatu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nengopo Ra Crito Yen Kowe Wis Ra Tresno
Ning Kowe Malah Lungo, Ninggal Tatu Neng Dodo

Rasane Ati Iki Koyo Keno Mowo
Bareng Wis Ngerti Neng Mburiku Kowe Ngeliyo

Janjine Ngancani Nganti Tekane Pati
Ning Nyatane Janjimu Kuwi Mung Kari Janji

Panase Geni Ra Koyo Panase Ati
Sakwise Ngerti Kowe Neng Aku Ngapusi


Reff
Kowe Tak Sayang Sayang Saiki Malah Ngilang
Tresnamu Karo Aku Kuwi Mung Kiasan

Kowe Tak Gadang Gadang Tegane Gawe Wirang
Anggonku Labuh Kowe Opo Isih Kurang..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ninggal Tatu Dory Harsa, lirik lagu Dory Harsa Ninggal Tatu, lirik Ninggal Tatu Dory Harsa, lirik Dory Harsa Ninggal Tatu, Kumpulan lirik lagu Dory Harsa terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Dory Harsa terlengkap
  Dory Harsa   Writed by Admin  468x     Wednesday, 29-07-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome