Lirik lagu Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu Ngentu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Krungu Swaramu Lewat Hapeku
Nambahi Roso Kangen Ning Njero Atiku
Punjul Setahun Ora Ketemu
Aku Mung Iso Nyawang Fotomu

Aku Ning Kene, Kowe Neng Kono
Senadyan Adoh Paran Tresnoku Ra Bakal Sudo
Kangen Kangen Kangen Kangen Atiku
Pengen, Aku Pengen, Pengen Ketemu

Snadyan Ati Kepisah Tresnoku Ora Goyah
Walau Harus Menunggumu Aku Tak Akan Lelah
Esem Gemuyumu Pengobat Roso Kangenku
Sayang, Aku Pengen Ketemu

Krungu Swaramu Lewat Hapeku
Nambahi Roso Kangen Ning Njero Atiku
Punjul Setahun Ora Ketemu
Aku Mung Iso Nyaw-ng Fotomu

Aku Ning Kene, Kowe Neng Kono
Senadyan Adoh Paran Tresnoku Ra Bakal Sudo
Kangen Kangen Kangen Kangen Atiku
Pengen, Aku Pengen, Pengen Ketemu

Padhange Bulan, Kerlipe Lintang
Nggawe Aku Kelingan Sliramu Sing Tak Sayang
Aku Di Sini Masih Setia Menunggumu Tuk Pulang

Senadyan Abot Tetep Tak Lakoni
Mergo Tresnamu Wes Tak Pati Ning Njero Ati
Tuluse Tresnamu Ora Sekedar Janji
Cincin Ning Jari Manisku Wes Cukup Dadi Bukti

Gedene Tresnamu, Tuluse Sayangmu
Bakal Tak Jogo Nganti Akhir Uripku
Sayang Gek Ndang Bali Aku Pengen Ketemu
Senadyan Sedelo Dinggo Tombo Roso Kangenku

Semoga Cinta Kita Akan Abadi
Karena Engkaulah Cinta Sejati
Selamanya Takkan Terganti
Karena Kau Selalu Di Hati

Krungu Swaramu Lewat Hapeku
Nambahi Roso Kangen Ning Njero Atiku
Punjul Setahun Ora Ketemu
Aku Mung Iso Nyawang Fotomu

Aku Ning Kene, Kowe Neng Kono
Senadyan Adoh Paran Tresnoku Ra Bakal Sudo
Kangen Kangen Kangen Kangen Atiku
Pengen, Aku Pengen, Pengen Ketemu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Ngentu Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu, lirik lagu Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu Ngentu, lirik Ngentu Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu, lirik Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu Ngentu, Kumpulan lirik lagu Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hip Hop & Rap terlengkap, Kumpulan lirik lagu Hip Hop & Rap Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu terlengkap
  Bayu G2b Feat Kangen Pengen Ketemu   Writed by Admin  354x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div