Lirik lagu Nella Kharisma Feat Adi Gaclex Ngejur Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan
Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu
Opo Ra Kelingan Tangismu Nang Dadaku
Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu

Jebul Lali Marang Janji
Nalikane Budhal Nang Luar Negeri
Jebul Cidro Marang Tresno
Sing Wis Tak Jogo Nganti Kowe Teko

Janjimu Palsu Ra Keno Dikuku
Tresnomu Cidro Ra Keno Dijogo
Suwi Suwi … Ajur Dadi Lembur
Iso Dadi Bosok Ngenteni …
Ra Eling Aku, Elinge Anakmu
Ben Dino Nangis, Nakokne Kabarmu
Ora Nduwe Ati, Iso Nganti Lali
Jangan Karena Harta Lupa Segalanya

Cukup Semene Tresnomu Mung Semene
Sak Uwise Kowe Sugih Nduwe Sembarange
Jaluk Pisahan Kowe Njaluk Pisahan
Tego-tegone Kowe Ngejur Ati Dalam Penantian


Janjimu Palsu Ra Keno Dikuku
Tresnomu Cidro Ra Keno Dijogo
Suwi Suwi … Ajur Dadi Lembur
Iso Dadi Bosok Ngenteni …
Ra Eling Aku, Elinge Anakmu
Ben Dino Nangis, Nakokne Kabarmu
Ora Nduwe Ati, Iso Nganti Lali
Jangan Karena Harta Lupa Segalanya

Opo Ra Kelingan, Nalikane Pamitan
Pamit Karo Aku, Pamit Karo Anakmu
Opo Ra Kelingan Tangismu Nang Dadaku
Ibarat Dadi Gedung, Ora Keno Ditewu

Jebul Lali Marang Janji
Nalikane Budhal Nang Luar Negeri
Jebul Cidro Marang Tresno
Sing Wis Tak Jogo Nganti Kowe Teko

Janjimu Palsu Ra Keno Dikuku
Tresnomu Cidro Ra Keno Dijogo
Suwi Suwi … Ajur Dadi Lembur
Iso Dadi Bosok Ngenteni …
Ra Eling Aku, Elinge Anakmu
Ben Dino Nangis, Nakokne Kabarmu
Ora Nduwe Ati, Iso Nganti Lali
Jangan Karena Harta Lupa Segalanya

Cukup Semene Tresnomu Mung Semene
Sak Uwise Kowe Sugih Nduwe Sembarange
Jaluk Pisahan Kowe Njaluk Pisahan
Tego-tegone Kowe Ngejur Ati Dalam Penantian
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ngejur Ati Nella Kharisma Feat Adi Gaclex, lirik lagu Nella Kharisma Feat Adi Gaclex Ngejur Ati, lirik Ngejur Ati Nella Kharisma Feat Adi Gaclex, lirik Nella Kharisma Feat Adi Gaclex Ngejur Ati, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma Feat Adi Gaclex terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma Feat Adi Gaclex terlengkap
  Nella Kharisma Feat Adi Gaclex   Writed by Admin  341x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram