Lirik lagu Masdddho Nganggur
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pancene mung pengangguran
Durung ono penghasilan
Isuk turu, sore ngopi, wengine dolan

Sementara durung kerjo
Durung wani nyanding tresno
Wedine yen dipaido morotuo

Terus arep nganti kapan
Aku urip dewean
Umume menungso urip sesandingan


Reff :

Gusti ..
Lewat tembangku iki
Dedungo mugo oleh seng gemati

Janji ..
Janji bakal tak tresnani
Tak jogo selawase tekane mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Nganggur Masdddho, lirik lagu Masdddho Nganggur, lirik Nganggur Masdddho, lirik Masdddho Nganggur, Kumpulan lirik lagu Masdddho terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Masdddho terlengkap, Download Lirik Lagu Nganggur Masdddho, Chord dan Lirik Lagu Nganggur Masdddho, Terjemahan Lirik Lagu Nganggur Masdddho,Masdddho Dangdut - Lirik Lagu Nganggur, Profil Masdddho dan Lagu Nganggur, Genre Dangdut - Lirik Lagu Nganggur MasdddhoNganggur
  Masdddho   Writed by Admin  305x     Wednesday, 15-05-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram