Lirik lagu Vita Alvia Feat Ilux Ngajak Balenan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saiki Getun Isun Kari Getun
Wes Gawe Ati Riko Ngeduhun

Kelajut Isun Wes Gawe Isun Loro
Nyesel Hang Isun Rasakno
Hang Isun Karepi Pengen Balek Maning
Tapi Koyo Awak Isun Isin

Apuwo Bengen Isun Riko Tinggal
Malah Ngaboti Welas Hang Durung Karuan
Dunge Saiki Riko Ngejak Balenan
Rikolo Isun Wes Sing Dewekan

Sepurane Baen, Sepurane Baen
Isun Wes Sing Biso


Saiki Getun Isun Kari Getun
Wes Gawe Ati Riko Ngeduhun

Kelajut Isun Wes Gawe Isun Loro
Nyesel Hang Isun Rasakno
Hang Isun Karepi Pengen Balek Maning
Tapi Koyo Awak Isun Isin

Apuwo Bengen Isun Riko Tinggal
Malah Ngaboti Welas Hang Durung Karuan
Dunge Saiki Riko Ngejak Balenan
Rikolo Isun Wes Sing Dewekan

Sepurane Baen, Sepurane Baen
Isun Wes Sing Biso

Apuwo Bengen Isun Riko Tinggal
Malah Ngaboti Welas Hang Durung Karuan
Dunge Saiki Riko Ngejak Balenan
Rikolo Isun Wes Sing Dewekan

Sepurane Baen, Sepurane Baen
Isun Wes Sing Biso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ngajak Balenan Vita Alvia Feat Ilux, lirik lagu Vita Alvia Feat Ilux Ngajak Balenan, lirik Ngajak Balenan Vita Alvia Feat Ilux, lirik Vita Alvia Feat Ilux Ngajak Balenan, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia Feat Ilux terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi terlengkap, Kumpulan lirik lagu Banyuwangi Vita Alvia Feat Ilux terlengkap
  Vita Alvia Feat Ilux   Writed by Admin  339x     Wednesday, 24-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram