Lirik lagu Isum Sumarni Neundeun Harepan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mun Peuting Geus Jempling
Mikaeling Ku Hariring
Midangdan Nu Saurang
Bongan Anggang

Harita Nyanggupan
Ti Taun Genep Puluhan
Ayeuna Geus Lekasan
Kajongjonan

Jeung Ingetan Rumasa

Neundeun Harepan
Disangka Geus Lekasan
Nu Aya Ukur Catetan

Najan Ka Pegat Carita

Manusa Teu Kumawasa
Moal Bakal Laksana
Anging Kersa Ning Anjeuna

Mun Peuting Keur Jempling

MikaƩling Ku Hariring
Midangdam Nu Saurang
Bongan... Anggang

Harita Nyanggupan
Di Taun Genep Puluhan
Ayeuna... Geus Nyalahan
Kajongjonan...

Jeung Ingetan Rumasa

Neundeun Harepan
Disangka Geus Lekasan
Nu Aya Ukur Catetan

Najan Ka Pegat Carita

Manusa Teu Kumawasa
Moal Bakal Laksana
Anging Kersa Ning Anjeuna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Neundeun Harepan Isum Sumarni, lirik lagu Isum Sumarni Neundeun Harepan, lirik Neundeun Harepan Isum Sumarni, lirik Isum Sumarni Neundeun Harepan, Kumpulan lirik lagu Isum Sumarni terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Isum Sumarni terlengkap
  Isum Sumarni   Writed by Admin  119x     Tuesday, 24-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram