Lirik lagu Isum Sumarni Neundeun Harepan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mun Peuting Geus Jempling
Mikaeling Ku Hariring
Midangdan Nu Saurang
Bongan Anggang

Harita Nyanggupan
Ti Taun Genep Puluhan
Ayeuna Geus Lekasan
Kajongjonan

Jeung Ingetan Rumasa

Neundeun Harepan
Disangka Geus Lekasan
Nu Aya Ukur Catetan

Najan Ka Pegat Carita

Manusa Teu Kumawasa
Moal Bakal Laksana
Anging Kersa Ning Anjeuna

Mun Peuting Keur Jempling

Mikaéling Ku Hariring
Midangdam Nu Saurang
Bongan... Anggang

Harita Nyanggupan
Di Taun Genep Puluhan
Ayeuna... Geus Nyalahan
Kajongjonan...

Jeung Ingetan Rumasa

Neundeun Harepan
Disangka Geus Lekasan
Nu Aya Ukur Catetan

Najan Ka Pegat Carita

Manusa Teu Kumawasa
Moal Bakal Laksana
Anging Kersa Ning Anjeuna
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Neundeun Harepan Isum Sumarni, lirik lagu Isum Sumarni Neundeun Harepan, lirik Neundeun Harepan Isum Sumarni, lirik Isum Sumarni Neundeun Harepan, Kumpulan lirik lagu Isum Sumarni terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Isum Sumarni terlengkap, Download Lirik Lagu Neundeun Harepan Isum Sumarni, Chord dan Lirik Lagu Neundeun Harepan Isum Sumarni, Terjemahan Lirik Lagu Neundeun Harepan Isum Sumarni,Isum Sumarni Lagu Daerah - Lirik Lagu Neundeun Harepan, Profil Isum Sumarni dan Lagu Neundeun Harepan, Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Neundeun Harepan Isum SumarniNeundeun Harepan
  Isum Sumarni   Writed by Admin  2966x     Tuesday, 24-05-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Neundeun Harepan Isum Sumarni,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram