Lirik lagu Sunda Neng Yeni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Yeni ... Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Neng Yeni ... Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Dina Waktu Hiji Peuting
Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Dimana Atuh Dimana
Anjeun Ayeuna

Neng Yeni ... Aduh Neng Yeni
Tong Tega Anjeun Tulali
Teuteup Cinta Ka Anjeuna

Bulan Surem
Siga Anjeun Nu Keur Alum
Langit Rakeup Siga Anjeun Nu Keur Baeud

Sakapeungmah Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Hoyong Tepung Aduh Anjeun Teh Dimana

Neng Yeni ... Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Dina Waktu Hiji Peuting
Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Dimana Atuh Dimana
Anjeun Ayeuna

Neng Yeni ... Aduh Neng Yeni
Tong Tega Anjeun Tulali
Teuteup Cinta Ka Anjeuna

Bulan Surem
Siga Anjeun Nu Keur Alum
Langit Rakeup Siga Anjeun Nu Keur Baeud

Sakapeungmah Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Hoyong Tepung Aduh Anjeun Teh Dimana

Neng Yeni ... Duh Neng Yeni
Dimana Anjeun Ayeuna
Ieu Kuring Ditinggalkeun
Teu Aya Batur Nyarita

Dina Waktu Hiji Peuting
Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Dimana Atuh Dimana
Anjeun Ayeuna

Neng Yeni ... Aduh Neng Yeni
Tong Tega Anjeun Tulali
Teuteup Cinta Ka Anjeuna

Bulan Surem
Siga Anjeun Nu Keur Alum
Langit Rakeup Siga Anjeun Nu Keur Baeud

Sakapeungmah Kuring Sok Ngumbar Lamunan
Hoyong Tepung Aduh Anjeun Teh Dimana
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Neng Yeni Sunda, lirik lagu Sunda Neng Yeni, lirik Neng Yeni Sunda, lirik Sunda Neng Yeni, Kumpulan lirik lagu Sunda terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Sunda terlengkap
  Sunda   Writed by Admin  2138x     Monday, 31-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram