Lirik lagu Gildcoustic Nemen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kudune kowe ngerti
Tresnoku nomer siji
Penak e leh mu blenjani janji
Kowe tego nglarani

Usahaku wes ra kurang kurang
Gematiku wes pol polan
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendak an

Ngomongo jalokmu pie?
Tak turutane tak usahakne
Aku ramasalah yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Pikiren bahagiamu aku gampang

Ngomongo jalokmu pie?
Tak turutane tak usahakne
Aku ramasalah yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Nanging ngopo walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Kowe malah milih wong dek’e
Jebol aku mbok anggap sepele
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Nemen Gildcoustic, lirik lagu Gildcoustic Nemen, lirik Nemen Gildcoustic, lirik Gildcoustic Nemen, Kumpulan lirik lagu Gildcoustic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Gildcoustic terlengkap, Download Lirik Lagu Nemen Gildcoustic, Chord dan Lirik Lagu Nemen Gildcoustic, Terjemahan Lirik Lagu Nemen Gildcoustic,Gildcoustic Band Pop - Lirik Lagu Nemen, Profil Gildcoustic dan Lagu Nemen, Genre Band Pop - Lirik Lagu Nemen GildcousticNemen
  Gildcoustic   Writed by Admin  6611x     Thursday, 27-04-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram