Lirik lagu Ine Sinthya Nelongsone Atiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nelongso Atiku Nelongso
Nelongso Atiku Rasane Kok Loro
Loro ............

Yen Tak Pikir-pikir
Tekan Kapan, Aku Kudu Koyo Ngene
Sabendino Kedangkra?an Dewe
Golek Pangan Kudu Merono Merene

Yen Tak Pikir Pikir
Percuma Wae Aku Disanding Kowe
Urip Mung Sak Penak?e Dewe
Ora Gelem Mikir Tanggung Jawabe

Nelongso Atiku Nelongso Cukup Semene
Ra Kuat Awakku Iki, Yen Ngene Carane
Seprono Seprene Mung Meneng Wae
Nelongso Atiku Sing Dadi Bojone

Wis Pirang Taun Lawase Aku Ngenteni
Tekan Seprene Nyatane Ora Ono Bukti
Janji Mung Gawe Mangkel Ning Ati
Jo Disalahke Yen Aku Sing Nglungani

Yen Tak Pikir Pikir
Percuma Wae, Aku Disanding Kowe
Urip Mung Sak Penak?e Dewe
Ora Gelem Mikir Tanggung Jawabe

Nelongso Atiku Nelongso Cukup Semene
Ra Kuat Awakku Iki Yen Ngene Carane
Seprono Seprene Mung Meneng Wae
Nelongso Atiku Sing Dadi Bojone

Wis Pirang Taun Lawase Aku Ngenteni
Tekan Seprene Nyatane Ora Ono Bukti
Janji Mung Gawe Mangkel Ning Ati
Jo Disalahke Yen Aku Sing Nglungani
Janji Mung Gawe Mangkel Ning Ati
Jo Disalahke Yen Aku Sing Nglungani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nelongsone Atiku Ine Sinthya, lirik lagu Ine Sinthya Nelongsone Atiku, lirik Nelongsone Atiku Ine Sinthya, lirik Ine Sinthya Nelongsone Atiku, Kumpulan lirik lagu Ine Sinthya terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ine Sinthya terlengkap
  Ine Sinthya   Writed by Admin  268x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram