Lirik lagu Hendarso Midang Bingah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari
Kiwari Bukti Meungkeut Geugeut Jatukrami
Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah
Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah

Ilang Karempan
Datang Harepan
Kembang Otel Waktos Apel
Ngabuah Janten Panganten

Pileuleuyan
Lalagasan Pileuleuyan
Dinten Ieu Anjeunna
Rek Beber Layar

Cingcin Asih Direma Kiwa
Minda Tempat Ka Katuhu
Dangding Asih, Kawit Lelewa
Pada Jangji Rek Satuhu

Cingcin Asih Dina Jariji
Nyelap Malah Nambih Endah
Pasini, Pareng Ngahiji
Omat, Ulah Bade Pukah

Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari
Kiwari Bukti Meungkeut Geugeut Jatukrami
Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah
Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah

Ilang Karempan
Datang Harepan
Kembang Otel Waktos Apel
Ngabuah Janten Panganten

Pileuleuyan
Lalagasan Pileuleuyan
Dinten Ieu Anjeunna
Rek Beber Layar

Cingcin Asih Direma Kiwa
Minda Tempat Ka Katuhu
Dangding Asih, Kawit Lelewa
Pada Jangji Rek Satuhu

Cingcin Asih Dina Jariji
Nyelap Malah Nambih Endah
Pasini, Pareng Ngahiji
Omat, Ulah Bade Pukah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Midang Bingah Hendarso, lirik lagu Hendarso Midang Bingah, lirik Midang Bingah Hendarso, lirik Hendarso Midang Bingah, Kumpulan lirik lagu Hendarso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Hendarso terlengkap, Download Lirik Lagu Midang Bingah Hendarso, Chord dan Lirik Lagu Midang Bingah Hendarso, Terjemahan Lirik Lagu Midang Bingah Hendarso,Hendarso Band Pop - Lirik Lagu Midang Bingah, Profil Hendarso dan Lagu Midang Bingah, Genre Band Pop - Lirik Lagu Midang Bingah HendarsoMidang Bingah
  Hendarso   Writed by Admin  1469x     Monday, 27-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram