Lirik lagu Hendarso Midang Bingah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari
Kiwari Bukti Meungkeut Geugeut Jatukrami
Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah
Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah

Ilang Karempan
Datang Harepan
Kembang Otel Waktos Apel
Ngabuah Janten Panganten

Pileuleuyan
Lalagasan Pileuleuyan
Dinten Ieu Anjeunna
Rek Beber Layar

Cingcin Asih Direma Kiwa
Minda Tempat Ka Katuhu
Dangding Asih, Kawit Lelewa
Pada Jangji Rek Satuhu

Cingcin Asih Dina Jariji
Nyelap Malah Nambih Endah
Pasini, Pareng Ngahiji
Omat, Ulah Bade Pukah

Galindeng Tresna Nu Kedal Taun Kamari
Kiwari Bukti Meungkeut Geugeut Jatukrami
Asri Malati Nu Bodas Ngaruntuy Endah
Ngiring Geura Kanu Nuju Midang Bingah

Ilang Karempan
Datang Harepan
Kembang Otel Waktos Apel
Ngabuah Janten Panganten

Pileuleuyan
Lalagasan Pileuleuyan
Dinten Ieu Anjeunna
Rek Beber Layar

Cingcin Asih Direma Kiwa
Minda Tempat Ka Katuhu
Dangding Asih, Kawit Lelewa
Pada Jangji Rek Satuhu

Cingcin Asih Dina Jariji
Nyelap Malah Nambih Endah
Pasini, Pareng Ngahiji
Omat, Ulah Bade Pukah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Midang Bingah Hendarso, lirik lagu Hendarso Midang Bingah, lirik Midang Bingah Hendarso, lirik Hendarso Midang Bingah, Kumpulan lirik lagu Hendarso terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Hendarso terlengkap
  Hendarso   Writed by Admin  55x     Monday, 27-06-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram