Lirik lagu Tekomlaku Menungso Ora Toto
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki

Sing marai netes eluh ono pipi



Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

Phendak dino anane mung rame wae

Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo



Aku sing gemati. aku sing nresnani

Jare meh ngancani malah ngeliyo ati



Reff:

Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati



Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso oratoto



Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

Phendak dino anane mung rame wae

Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo



Aku sing gemati. aku sing nresnani

Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.



Reff:



Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati



Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso oratoto



Pas wingi kowe mblenjani janji

Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

Tak nei ati ora ngerteni

Dasare kowe randue ati



Aku ning kene mbok sepeleke

Ra tau nggatheke aku sing meduleke

Kowe kui cen menungso oratoto

Kowe kui cen menungso oratoto

Kabeh iki mung marai crito loro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku, lirik lagu Tekomlaku Menungso Ora Toto, lirik Menungso Ora Toto Tekomlaku, lirik Tekomlaku Menungso Ora Toto, Kumpulan lirik lagu Tekomlaku terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Tekomlaku terlengkap, Download Lirik Lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku, Chord dan Lirik Lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku, Terjemahan Lirik Lagu Menungso Ora Toto Tekomlaku,Tekomlaku Dangdut - Lirik Lagu Menungso Ora Toto, Profil Tekomlaku dan Lagu Menungso Ora Toto, Genre Dangdut - Lirik Lagu Menungso Ora Toto TekomlakuMenungso Ora Toto
  Tekomlaku   Writed by Admin  61x     Saturday, 18-05-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram