Lirik lagu Baby Shima Mbalik Kucing
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Saiki Dewe Wes Mantan
Ra Sah Ngimpi Balikan

Biyen Mangen Klemben
Saiki Mangen Roti
Sing Mbiyen Yo Wes Mbiyen
Saiki Golek Pacar Lagi

Po Ra Ono Sing Gelem
Njaluk Mbalik Lagi
Aku Lalekne Wae
Mergo Dewe Wes Ra Dadi Siji

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Saiki Dewe Wes Mantan
Ra Sah Ngimpi Balikan

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Ketimbang Dewe Mbalik
Mending Golek Anyar Wae

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Saiki Dewe Wes Mantan
Ra Sah Ngimpi Balikan

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Ketimbang Dewe Mbalik
Mending Golek Anyar Wae

Mbalik Kucing...

Mbalik Kucing...

Biyen Mangen Klemben
Saiki Mangen Roti
Sing Mbiyen Yo Wes Mbiyen
Saiki Golek Pacar Lagi

Po Ra Ono Sing Gelem
Njaluk Mbalik Lagi
Aku Lalekne Wae
Mergo De Wes Ra Di Siji

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Saiki Dewe Wes Mantan
Ra Sah Ngimpi Balikan

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Ketimbang Dewe Mbalik
Mending Golek Anyar Wae

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Saiki Dewe Wes Mantan
Ra Sah Ngimpi Balikan

Mbalik Kucing
Emoh Mbalik Kucing
Ketimbang Dewe Mbalik
Mending Golek Anyar Wae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Mbalik Kucing Baby Shima, lirik lagu Baby Shima Mbalik Kucing, lirik Mbalik Kucing Baby Shima, lirik Baby Shima Mbalik Kucing, Kumpulan lirik lagu Baby Shima terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Baby Shima terlengkap, Download Lirik Lagu Mbalik Kucing Baby Shima, Chord dan Lirik Lagu Mbalik Kucing Baby Shima, Terjemahan Lirik Lagu Mbalik Kucing Baby Shima,Baby Shima Dangdut - Lirik Lagu Mbalik Kucing, Profil Baby Shima dan Lagu Mbalik Kucing, Genre Dangdut - Lirik Lagu Mbalik Kucing Baby ShimaMbalik Kucing
  Baby Shima   Writed by Admin  394x     Sunday, 03-01-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram