Lirik lagu Denny Caknan Feat. Yeni Inka Madiun Ngawi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Terminal Madiun Ngawi Kenanganku
Ora Bakalan Aku Ngelalekke
Bakul Pecel Ono Ning Pinggir Prapatan

Terminal Madiun Ngawi Nggen Dolanku
Ora Bakalan Aku Ngelalekke
Mbiyen Jaman Semono Kowe Janji Karo Aku
Nanging Nyatane Kowe Ngingkari Janjimu

Yen Aku Kangen
Kangen Karo Sliramu
Tak Sawang-sawang
Fotomu Ning Dompetku

Yen Aku Kangen
Kangen Karo Sliramu
Tak Elus-elus
Fotomu Ning Dompetku

Opo Kowe Ra Kroso
Tak Batin Saben Dino
Ra Bakal Ilang
Fotomu Ning Dompetku

Opo Kowe Ra Kroso
Tak Batin Saben Dino
Ra Bakal Ilang
Jenengmu Ning Atiku

Terminal Madiun Ngawi Nggen Dolanku
Ora Bakalan Aku Ngelalekke
Mbiyen Jaman Semono Kowe Janji Karo Aku
Nanging Nyatane Kowe Ngingkari Janjimu

Yen Aku Kangen
Kangen Karo Sliramu
Tak Sawang-sawang
Fotomu Ning Dompetku

Yen Aku Kangen
Kangen Karo Sliramu
Tak Elus-elus
Fotomu Ning Dompetku

Opo Kowe Ra Kroso
Tak Batin Saben Dino
Ra Bakal Ilang
Fotomu Ning Dompetku

Opo Kowe Ra Kroso
Tak Batin Saben Dino
Ra Bakal Ilang
Jenengmu Ning Atiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Madiun Ngawi Denny Caknan Feat. Yeni Inka, lirik lagu Denny Caknan Feat. Yeni Inka Madiun Ngawi, lirik Madiun Ngawi Denny Caknan Feat. Yeni Inka, lirik Denny Caknan Feat. Yeni Inka Madiun Ngawi, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan Feat. Yeni Inka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan Feat. Yeni Inka terlengkap, Download Lirik Lagu Madiun Ngawi Denny Caknan Feat. Yeni Inka, Chord dan Lirik Lagu Madiun Ngawi Denny Caknan Feat. Yeni Inka, Terjemahan Lirik Lagu Madiun Ngawi Denny Caknan Feat. Yeni Inka,Denny Caknan Feat. Yeni Inka Dangdut - Lirik Lagu Madiun Ngawi, Profil Denny Caknan Feat. Yeni Inka dan Lagu Madiun Ngawi, Genre Dangdut - Lirik Lagu Madiun Ngawi Denny Caknan Feat. Yeni InkaMadiun Ngawi
  Denny Caknan Feat. Yeni Inka   Writed by Admin  2852x     Wednesday, 29-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div