Lirik lagu Sumiati Loro Sesigar
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Waktu Kembang Mawar Mekar
Mbarengi Ati Kang Wis Ambyar
Cinta Suci, Kang Sing Kebales
Koyo-koyo Ati Loro Sesigar

Sopo Wonge Sing Kantru-kantru?
Loro Siji, Krosone Sewu
Gelang Alit, Ring Driji Kiwo
Kembang Mawar, Di Gowo Wong Liyo

Alah Nagut, Riko Ngloro Ati
Janjine Riko Nyulayani
Wong Gedigi Sing Arep Kenalan
Wis Kadhung Ati Loro Sesigar

Sopo Wonge Sing Kantru-kantru?
Loro Siji, Krosone Sewu
Gelang Alit, Ring Driji Kiwo
Kembang Mawar, Di Gowo Wong Liyo

Alah Nagut, Riko Ngloro Ati
Janjine Riko Nyulayani
Wong Gedigi Sing Arep Kenalan
Wis Kadhung Ati Loro Sesigar

Sopo Wonge Sing Kantru-kantru?
Loro Siji, Krosone Sewu
Gelang Alit, Ring Driji Kiwo
Kembang Mawar, Di Gowo Wong Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Loro Sesigar Sumiati, lirik lagu Sumiati Loro Sesigar, lirik Loro Sesigar Sumiati, lirik Sumiati Loro Sesigar, Kumpulan lirik lagu Sumiati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Sumiati terlengkap
  Sumiati   Writed by Admin  193x     Tuesday, 15-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram