Lirik lagu Damara De Lembah Manah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Sing Gampang Nesu
Tak Jaluk Ngo Lembah Manahmu
Ngerteni Aku Ngerteni Karepku
Mergo Trenso Nesuku Mung Mergo Rindu

Matur Suwun Wis Gelem Ngancani Aku
Tekan Seprene Iso Nompo Kekuranganku
Anane Wong Ngene, Mung Opo Anane
Tak Jaluk Sing Sugih Pangapurane

Reff :

Matur Suwun Gusti Pun Maringi Sing Gemati
Moga Salawase Aku Kowe Dadi Siji
Yo Mung Kowe Sing Manggon Ono Ning Ati
Sapedote Nyawa Bakal Tak Tresnani

Padange Rembulan Ra Bakal Iso Ngenteni
Yo Mung Kowe Sing Jadi Kembange Ati

Matur Suwun Wis Gelem Ngancani Aku
Tekan Seprene Iso Nompo Kekuranganku
Anane Wong Ngene, Mung Opo Anane
Tak Jaluk Sing Sugih Pangapurane

Matur Suwun Gusti Pun Maringi Sing Gemati
Moga Salawase Aku Kowe Dadi Siji
Yo Mung Kowe Sing Manggon Ono Ning Ati
Sapedote Nyawa Bakal Tak Tresnani

Padange Rembulan Ra Bakal Iso Ngenteni
Yo Mung Kowe Sing Jadi Kembange Ati

Padange Rembulan Ra Bakal Iso Ngenteni
Yo Mung Kowe Sing Jadi Kembange Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lembah Manah Damara De, lirik lagu Damara De Lembah Manah, lirik Lembah Manah Damara De, lirik Damara De Lembah Manah, Kumpulan lirik lagu Damara De terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop terlengkap, Kumpulan lirik lagu Band Pop Damara De terlengkap
  Damara De   Writed by Admin  109x     Wednesday, 21-09-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome