Lirik lagu Ki Nartosabdo Ladrang Kagok Semarang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Katon Lembeyane Merak Kesimpir
Leledhang Kledang Kledang Lir Angadang
Nyamping Parang Asesonder Cinde
Angore Rikma Pinacak Cemeng Keladuk Wilis

Ingkang Sekar Mlati Sangsangan Rinonce
Nyoto Sang Putri Pasemon Wingit Kalangkung
Katon Mamalatkung Maweh Nandang Wuyung
Sang Dyah Citrawati Rojo Putri Magada

Siyang Pantaraning Dalu
Enget Warnaning Sang Pekik
Prabu Sri Harjuna Sosro
Narendra Gung Maespati
Kadulu Aneng Sat Noto
Gumantung Tumtuning Galih

Wus Antara Suwe Anggonku Ngenteni
Nawalamu Janjine Kepiye
Sliramu Prasetya Surasane Ngraketke Paseduluran

Biyen Katon Piye Saiki Sajake
Ora Ngglape Apa Ta Kersane
Ninggalake Aku Mung Sewulan Pindhane Wus Telung Windu

Pangrasaku Saikine Wus Antuk Gantine
Jo Ngono Jo Ngono Eee
Mbok Yo Ojo Ngono

Eling Ndek Biyene Prasetyane Marang Aku
Kok Biso Bisone Sak Kersane Dewe
Mugo Mugo Dadi Pepelingku

Sigro Sigro Nayaka
Angayahi Karyo Pakaryaning Projo
Gumregut Sengkud Cancut Taliwondo
Manunggal Sedya

Dhampyak Dhampyak Tinon Asri
Swarane Gumuruh Samya Rebut Ngarso
Ngestu Podo Dhawuh Sang Noto
Sajuru-juru Ngayahi Karyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ladrang Kagok Semarang Ki Nartosabdo, lirik lagu Ki Nartosabdo Ladrang Kagok Semarang, lirik Ladrang Kagok Semarang Ki Nartosabdo, lirik Ki Nartosabdo Ladrang Kagok Semarang, Kumpulan lirik lagu Ki Nartosabdo terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Ki Nartosabdo terlengkap, Download Lirik Lagu Ladrang Kagok Semarang Ki Nartosabdo, Chord dan Lirik Lagu Ladrang Kagok Semarang Ki Nartosabdo, Terjemahan Lirik Lagu Ladrang Kagok Semarang Ki Nartosabdo,Ki Nartosabdo Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ladrang Kagok Semarang, Profil Ki Nartosabdo dan Lagu Ladrang Kagok Semarang, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Ladrang Kagok Semarang Ki NartosabdoLadrang Kagok Semarang
  Ki Nartosabdo   Writed by Admin  2114x     Tuesday, 25-10-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram